ΤΑΙΛΕΡ ΝΤΟΡΣΕΪ

G-League: Τρομερός Τάιλερ Ντόρσεϊ με 30άρα στην νίκη των Λέτζεντς επί των Καπιτάνες

G-League: Τρομερός Τάιλερ Ντόρσεϊ με 30άρα στην νίκη των Λέτζεντς επί των Καπιτάνες
2019 AP PHOTO/PAUL SANCYA

Πράγματα και θαύματα από τον Τάιλερ Ντόρσεϊ στην G-League, με τον ομογενή γκαρντ να σταματάει στους 30 πόντους στην νίκη των Τέξας Λέτζεντς με 127-114 επί των Μέξικο Σίτι Καπιτάνες.

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ έδωσε ακόμα ένα ρεσιτάλ, το τρίτο σε διάστημα μερικών ημερών, στην G-League με την φανέλα των Τέξας Λέτζεντς, δείχνοντας σε εξαιρετική κατάσταση.

Ο ομογενής γκαρντ ήταν ο ηγέτης της θυγατρικής των Μάβερικς στην εκτός έδρας νίκη τους με 114-127 επί των Μέξικο Σίτι Καπιτάνες, τελειώνοντας τον αγώνα με 30 πόντους με 6/11 δίποντα, 1/4 τρίποντα, 8/8 βολές, 7 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 9 κερδισμένα φάουλ και 3 λάθη σε 39 λεπτά συμμετοχής.

Αν κάποιος προσθέσει τους αριθμούς του Ντόρσεϊ θα νομίζει ότι σκόραρε 23 πόντους. Στην πραγματικότητα όμως έχει στα αλήθεια 30 πόντους. Ο λόγος; Σε κάποιες περιπτώσεις ο Ντόρσεϊ εκτέλεσε μία βολή που άξιζε 2 πόντους έπειτα από φάουλ που κέρδισε. Βάσει κανονισμών της G-League, όταν ένας παίκτης κερδίσει φάουλ σε προσπάθειά του για σουτ δύο πόντων τότε εκτελεί μία βολή που αξίζει δύο πόντους αντί για δύο βολές τους ενός πόντου, ενώ αντίστοιχα το ίδιο ισχύει σε προσπάθεια για τρίποντο (μία βολή που αξίζει τρεις πόντους, αντί για τρεις βολές). Εξαίρεση αποτελούν φάουλ που γίνονται στο τελευταίο δίλεπτο του αγώνα.

Μέχρι στιγμής ο Ντόρσεϊ μετράει 20.8 πόντους, 5.6 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 1 κλέψιμο μέσο όρο με 38.7% στα τρίποντα σε 30 λεπτά συμμετοχής στην G-League.

TAGS ΤΑΙΛΕΡ ΝΤΟΡΣΕΪ G-LEAGUE ΜΑΒΕΡΙΚΣ NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ