G-LEAGUE

G-League: Ο Νικ Στάουσκας έβαλε 100 πόντους με 20/28 τρίποντα σε δύο αγώνες μέσα σε 24 ώρες

Ο Νικ Στάουσκας με τη φανέλα του Κλίβελαντ
Ο Νικ Στάουσκας με τη φανέλα του Κλίβελαντ © 2022 KELVIN KUO / AP IMAGES

Ο Νικ Στάουσκας κατήργησε τη λογική στη G-League, σημειώνοντας 100 πόντους με 20/28 τρίποντα σε δύο διαδοχικούς αγώνες με τη φανέλα των Γκραντ Ράπιντς Ντράιβ.

Στη διετία που φόρεσε τη φανέλα του Μίτσιγκαν στο NCAA, ο Νικ Στάουσκας απέκτησε τη φήμη του δεινού εκτελεστή από την περιφέρεια.

Για την ιστορία, το ρεκόρ τριπόντων σε έναν αγώνα της G-League ανήκει στον Τάιλερ Χάρβι και τον Μπράντι Χέσλιπ με 13 εύστοχα σουτ από την περιφέρεια, δεδομένου ότι έκλεισε την κολεγιακή πορεία του με 44.1% στα τρίποντα (με 2.3 εύστοχα ανά παιχνίδι).

Η καριέρα που έκανε αμέσως μετά μπορεί να μην ήταν αυτή που θα ήθελε (σ.σ.: μεταξύ άλλων είχε σύντομο πέρασμα από την Μπασκόνια), παρόλ' αυτά εδώ και μερικές ώρες το όνομά του επανήλθε στην επικαιρότητα για λόγους που άπτονται της ικανότητας που έχει στο σκοράρισμα. Πολύ απλά γιατί 28χρονος γκαρντ κατάφερε να σημειώσει 100 πόντους σε δύο αγώνες της G-League μέσα σε 24 ώρες. Συγκεκριμένα, στα παιχνίδια με Γουινσκόνσιν Χερντ (57 πόντοι) και Λέικλαντ Μάτζικ (43 πόντοι).

Ο πρώην παίκτης της Μπασκόνια είχε 57+43 πόντους σε back-to-back αγώνες των Γκραντ Ράπιντς Ντράιβ στη G-League, με την στατιστική του να προκαλεί δέος

16/22 δίποντα

20/28 τρίποντα

7/8 βολές

TAGS G-LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ