STOIXIMAN GBL

Φλεβαράκης: “Να πετύχουμε επαγγελματική παραμονή”

INTIME SPORTS

Ο προπονητής του Ηλυσιακού, Κώστας Φλεβαράκης μίλησε για τη νίκη της ομάδας του απέναντι στον ΚΑΟΔ. Διαβάστε αναλυτικά.

Ο τεχνικός του Ηλυσιακού, Κώστας Φλεβαράκης αναφέρθηκε στην εντός έδρας νίκη της ομάδας απέναντι στον ΚΑΟΔ, με 76-73.

Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο το κύριο χαρακτηριστικό ήταν ότι και οι δυο ομάδες είχαν προβλήματα. Εμείς περάσαμε τα Χριστούγεννα προσπαθώντας να αντιμετωπίσουμε την απουσία ενός παίκτη (Χολ) που τον τελευταίο καιρό ήταν από τους πιο σημαντικούς“, τόνισε ο Φλεβαράκης και συνέχισε:

Αυτό σε συνδυασμό με τον τραυματισμό του Γαλιώτου που προπονήθηκε για πρώτη φορά χθες, μας προκάλεσε αδυναμία στους ψηλούς, την οποία ο ΚΑΟΔ εκμεταλλεύτηκε με τον Μπάβτσιτς, ενώ πολύ καλά πήγαν και δύο παιδιά που αγωνίζονταν στον Ηλυσιακό, ο Καρύδας και ο Αθηναίου. Εμείς θέλαμε να τρέξουμε στο δεύτερο ημίχρονο να ασκήσουμε μεγάλη πίεση και αυτό μας δικαίωσε στο τέλος.

Κάποια λάθη δικά μας και ίσως των διαιτητών έκαναν το ματς ντέρμπι παρότι θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει πιο άνετα. Ο Ηλυσιακός προσπαθεί να πετύχει μία επαγγελματική παραμονή με νούμερα που δεν έχει υπάρξει ούτε θα υπάρξουν ξανά στο ελληνικό μπάσκετ. Από τον πρόεδρο που είναι μόνος εντελώς αλλά και όλα τα παιδιά που δίνουν ότι μπορούν περισσότερο παλεύουμε έχοντας πετύχει ήδη τέσσερις νίκες“.

Από την πλευρά του, ο Μάριος Ματαλον δήλωσε: ” Από την αρχή ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Ο ΚΑΟΔ είναι καλή ομάδα και παίζει επιθετικό μπάσκετ. Πήραμε τη νίκη που χρειαζόμασταν πάση θυσία και κοιτάμε μπροστά το ματς με τον Ίκαρο“.

Καλαφατάκης: “Συγκινημένος από την προσπάθεια”

Ο τεχνικός του ΚΑΟΔ, Γιώργος Καλαφατάκης δήλωσε: ” Είμαι ιδιαίτερα συγκινημένος από την προσπάθεια όλων τω ν παιδιών έπειτα από μια αντίξοη εβδομάδα. Δείξαμε χαρακτήρα παρά τα προβλήματα και τις απουσίες των Χαντ και Χαραλαμπίδη. Κάναμε αυτό που έπρεπε στο μεγαλύτερο διάστημα του ματς και χάσαμε στις λεπτομέρειες Είμαι πολύ ευχαριστημένος ενώ έχω εμπιστοσύνη στη διαιτησία. Αν έκαναν λάθος (στη φάση που έδωσαν τη μπάλα στον Ηλυσιακό), το πληρώσαμε, αν όχι το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Αλλά όλα αυτά είναι ήδη παρελθόν“.

Ο Σάκης Καρύδας τόνισε: ” Επειδή έπαιζα εδώ θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για την υποδοχή του, έπειτα από τρία χρόνια που είχα περάσει πολύ ωραία. Ήρθαμε αποφασισμένοι να κερδίσουμε σε μια έδρα δύσκολη. Μας μένει η πικρία μας επειδή χάσαμε στις λεπτομέρειες. Τώρα έχουμε μπροστά μας τον ΠΑΟΚ“.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ