FINAL FOUR

Final Four - Κύπελλο Μπάσκετ: Σε αστυνομικό κλοιό οι οπαδοί στην Κρήτη, κόπηκαν άλλοι 23 που είχαν εμπλακεί σε επεισόδια

Το κλειστό γήπεδο "Δύο Αοράκια"
Το κλειστό γήπεδο "Δύο Αοράκια" INTIME

Πολύ αυστηρά είναι τα μέτρα στο Final Four του Κυπέλλου Ελλάδας στο Ηράκλειο, με τον Σπύρο Καβαλιεράτο να μεταφέρει στο Show Must Go On πως αποκλείστηκαν ακόμη 23 άτομα που στο παρελθόν είχαν εμπλακεί σε επεισόδια. Συνολικά 28 όσοι διεγράφησαν από τη λίστα με προσκλήσεις/εισιτήρια.

Τα μέτρα στο Ηράκλειο, στην πόλη που θα διεξαχθεί το Final Four του Κυπέλλου Ελλάδας με την συμμετοχή του Παναθηναϊκού, του Ολυμπιακού, της ΑΕΚ και του Προμηθέα Πάτρας, είναι κάτι παραπάνω από αυστηρά.

Όπως ανέφερε λίγες ώρες πριν από το πρώτο τζάμπολ στη διοργάνωση ο Σπύρος Καβαλιεράτος στην εκπομπή Show Must Go On, οι οπαδοί στην Κρήτη βρίσκονται σε αστυνομικό κλοιό. Από την αστυνομική διεύθυνση της Κρήτης αφαιρέθηκαν εισιτήρια και προσκλήσεις σε άλλους 23 οπαδούς, διότι διαπιστώθηκε από τους ελέγχους ότι είχαν συμμετάσχει στο παρελθόν σε επεισόδια.

Ήδη πέντε προσκλήσεις αφαιρέθηκαν την Πέμπτη για τους ίδιους λόγους και πλέον ο συνολικός αριθμός είναι 28. Οι οπαδοί ανήκουν σε δύο ομάδες που συμμετέχουν στο Final Four, με τους 23 εξ αυτών να είναι της μίας. Η ΕΟΚ θέλει να αποφύγει οποιαδήποτε ένταση, ιδίως εντός γηπέδου, και γι' αυτό τα μέτρα θα είναι δρακόντεια καθ' όλη τη διάρκεια του τριημέρου.

Ουδείς εξ αυτών θα έχει το δικαίωμα πρόσβασης στον χώρο του γηπέδου με οποιονδήποτε τρόπο.

TAGS FINAL FOUR FINAL 4 ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ