FINAL FOUR

Final Four - Κύπελλο Μπάσκετ: Η ΕΟΚ θέλει να αυξηθεί η πληρότητα του γηπέδου στο 50% για την διοργάνωση

Ο Βαγγέλης Λιόλιος
Ο Βαγγέλης Λιόλιος INTIME

Με την κυβέρνηση να αποφασίσει να μην άρει τα μέτρα περί πληρότητας 10% στα γήπεδα και όριο 1.000 θεατών, η ΕΟΚ κάνει προσπάθειες ώστε να γίνει εξαίρεση για το Final Four του Κυπέλλου μπάσκετ και να αυξηθεί η πληρότητα στο 50% για την διοργάνωση.

Το πρόγραμμα του Final Four του Κυπέλλου μπάσκετ (18-20/2) είναι πλέον γνωστό, ωστόσο το "αγκάθι" με την εισήγηση της επιτροπής να μην άρει τον περιορισμό της πληρότητας του 10% των γηπέδων (και όριο 1.000 φιλάθλων) εξακολουθεί να ισχύει. Η ΕΟΚ όμως ελπίζει ότι θα μπορέσει να ξεπεράσει αυτό το εμπόδιο.

Με τον Βαγγέλη Λιόλιο να έχει ξεκαθαρίσει ότι θέλει το Final Four να είναι γιορτή και να σημάνει μία νέα περίοδο για το ελληνικό μπάσκετ, η ΕΟΚ κάνει προσπάθειες προκειμένου η επιτροπή των εμπειρογνωμόνων να κάνει μία εξαίρεση μόνο για την συγκεκριμένη διοργάνωση και να άρει τον σχετικό περιορισμό για την πληρότητα των γηπέδων.

Στόχος της Ελληνικής Ομοσπονδίας είναι να ανέβει η πληρότητα στο 50%, προκειμένου να μπορέσει ακόμα περισσότερος κόσμος να βρεθεί στο γήπεδο.

Για την ιστορία, το γήπεδο "Δύο Αοράκια" έχει χωρητικότητα 5.222 θέσεων, συνεπώς με τα υπάρχοντα δεδομένα μπορούν να μπουν 522 φίλαθλοι. Αν δοθεί ΟΚ για 50% πληρότητα, ο αριθμός των θεατών θα αυξηθεί σε 2.611.

TAGS FINAL FOUR FINAL 4 ΕΟΚ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΕΚ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ