FINAL FOUR

Final Four - Κύπελλο Μπάσκετ: Αυτά είναι τα ζευγάρια των ημιτελικών

Ο Σλούκας στο παιχνίδι με την ΑΕΚ
Ο Σλούκας στο παιχνίδι με την ΑΕΚ INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός θα αναμετρηθεί με την ΑΕΚ και ο Προμηθέας με τον Παναθηναϊκό στους δύο ημιτελικούς του Final Four του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός τον Προμηθέα στους δύο ημιτελικούς του Final Four του Κυπέλλου Ελλάδας, όπως προέκυψε έπειτα από την κλήρωση που έγινε στα γραφεία της ΕΟΚ το μεσημέρι της Δευτέρας (7/2).

Ο πρώτος ημιτελικός είναι το Προμηθέας - Παναθηναϊκός, με γηπεδούχους τους Πατρινούς, ενώ στον δεύτερο ημιτελικό τυπικά γηπεδούχοι είναι οι "ερυθρόλευκοι". Γηπεδούχος στον τελικό θα είναι ο νικητής του πρώτου ημιτελικού.

Υπενθυμίζεται ότι η διοργάνωση θα φιλοξενηθεί στο Ηράκλειο Κρήτης το διάστημα 18-20 Φεβρουαρίου στο γήπεδο "Δύο Αοράκια", με το Final Four του Κυπέλλου να επιστρέφει στην έπειτα από 18 χρόνια και την σεζόν 2003/04 όταν και είχε διεξαχθεί στην Λαμία. Οι ημιτελικοί θα διεξαχθούν στις 18 Φεβρουαρίου και ο μεγάλος τελικός στις 20 Φεβρουαρίου. Προς το παρόν δεν είναι γνωστές οι ώρες των αγώνων, αφού θα υπάρξει νέα ενημέρωση έπειτα από συνεννόηση με την αστυνομία.

Παρακολουθείστε ολόκληρη την διαδικασία της κλήρωσης:

TAGS FINAL FOUR ΑΕΚ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ FINAL 4
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ