ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

Final Four - Κύπελλο Μπάσκετ: Αυτά είναι τα "Δύο Αοράκια"

Final Four - Κύπελλο Μπάσκετ: Αυτά είναι τα "Δύο Αοράκια"

Το SPORT24 βρέθηκε στα "Δύο Αοράκια" και σας παρουσιάζει (μέσα κι έξω) το γήπεδο που θα φιλοξενήσει το Final Four του Κυπέλλου Μπάσκετ.

Τα "Δύο Αοράκια" είναι το κέντρο της προσοχής για τις προσεχείς ημέρες, δεδομένου ότι εκεί θα κριθεί ο δεύτερος τίτλος της χρονιάς (μετά δηλαδή το Super Cup) στην Ελλάδα. Το όμορφο κλειστό γήπεδο που βρίσκεται στο Ηράκλειο της Κρήτης έχει φιλοξενήσει πολλές μεγάλες διοργανώσεις στο πρόσφατο παρελθόν, αλλά και δύο τελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας την προηγούμενη τετραετία.

Αυτή τη φορά, η εμπιστοσύνη της ΕΟΚ οδήγησε στα "Δύο Αοράκια" μια ιστορική -από κάθε άποψη- διοργάνωση, το Final Four του Κυπέλλου Μπάσκετ. Το SPORT24 μπήκε στο γήπεδο που συγκεντρώνει τα βλέμματα και την προσοχή, λίγες ώρες πριν από το πρώτο τζάμπολ.

Το SPORT24 βρίσκεται στην Κρήτη με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης, που φιλοξενεί το Final Four του Κυπέλλου Ελλάδας, τη διοργάνωση που έρχεται να προστεθεί στην μοναδικότητα και τον πλούτο των εμπειριών που προσφέρει το νησί στους επισκέπτες του.

TAGS ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ FINAL FOUR FINAL 4 ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ