ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

Final Four - Κύπελλο Ελλάδας: Αποστολή εξετελέσθη

Final Four - Κύπελλο Ελλάδας: Αποστολή εξετελέσθη
INTIME SPORTS

Το τριήμερο του Final Four της Κρήτης ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία, κάτι που επιβεβαιώνεται από μια -και μόνο- φωτογραφία.

Τρεις ημέρες γεμάτες πορτοκαλί υπόβαθρο έφτασαν στο τέλος τους, μόλις τα "Δύο Αοράκια" άδειασαν από κόσμο και τα ερυθρόλευκα χαρτάκια ήταν τα μόνα που παρέμεναν στο παρκέ του γηπέδου. Το Final Four της Κρήτης ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία, όπως προκύπτει από αυτά που συνέβησαν και βίωσαν όλοι όσοι βρέθηκαν στο Ηράκλειο τις προηγούμενες ημέρες.

Δεν έχει να κάνει μόνο με το αγωνιστικό θέαμα και τις συγκινήσεις που προσέφεραν οι τρεις αγώνες (ημιτελικοί και τελικός). Κυρίως αφορά στο κομμάτι που προβλημάτιζε περισσότερο από κάθε το άλλο εδώ και χρόνια. Αυτό που έχει να κάνει με όσα συμβαίνουν έξω από τις γραμμές του γηπέδου, λίγα μέτρα πιο μακριά, στις εξέδρες.

Το αποτέλεσμα της προσπάθειας που έκανε η ΕΟΚ ήταν αδιαμφισβήτητο. Οι προκλήσεις που δόθηκαν στους συλλόγους δεν τους διαχώρισαν εντός του γηπέδου, όπως θα γινόταν υπό άλλες συνθήκες. Κατέληξαν σε ασφαλή (sic) χέρια, κάτι που επιβεβαιώθηκε από το γεγονός πως δεν συνέβη οτιδήποτε θα μπορούσε να διαταράξει την ομαλή διεξαγωγή του τελικού.

Σύνθημα από τη μία, σύνθημα κι από την άλλη. Χειροκρότημα από εδώ, χειροκρότημα κι από εκεί.

Τα "Δύο Αοράκια" γύρισαν τη σελίδα ολόκληρου του ελληνικού αθλητισμού μέσα σε ένα απόγευμα, δίνοντας την ελπίδα πως πολλά μπορούν να αλλάξουν εφόσον υπάρχει η (πραγματική) βούληση. Η ΕΟΚ, η Αστυνομία και οι διοικήσεις έκαναν αυτό που έπρεπε (τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο) και δικαιώθηκαν στην πράξη, με τις φωτογραφίες που κυκλοφορούν να εξηγούν πολλά για την πραγματική επιτυχία αυτού του τριημέρου.

Γιατί όσα (σπουδαία) κι αν είδαμε στο παρκέ, η ουσιαστική παρακαταθήκη -εν όψει και του Final Eight της επόμενης σεζόν- είναι η εικόνα στις εξέδρες. Άντε και στο επόμενο. Είτε στην Κρήτη, είτε αλλού...

Το SPORT24 βρίσκεται στην Κρήτη με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης που φιλοξενεί το Final Four του Κυπέλλου Ελλάδας, τη διοργάνωση που ήρθε να προστεθεί στην μοναδικότητα και τον πλούτο των εμπειριών που προσφέρει το νησί στους επισκέπτες του.

TAGS ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ FINAL FOUR FINAL 4 ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ ΕΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ