FINAL FOUR

Final Four - Δημήτρης Πρίφτης: "Να φτάσουμε στο υψηλότερο επίπεδο για να διεκδικήσουμε το τρόπαιο"

Γιώργος Παπαγιάννης και Δημήτρης Πρίφτης στη συνέντευξη Τύπου του Final Four του Κυπέλλου Μπάσκετ
Γιώργος Παπαγιάννης και Δημήτρης Πρίφτης στη συνέντευξη Τύπου του Final Four του Κυπέλλου Μπάσκετ INTIME

Ο Δημήτρης Πρίφτης εξήγησε ποιο είναι το μείζον για τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ εν όψει του Final Four του Κυπέλλου Ελλάδας, στα "Δύο Αοράκια" το προσεχές τριήμερο.

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ θέλει να προσθέσει στον δεύτερο τίτλο της σεζόν στο παλμαρέ του μετά από το Super Cup. Την παραμονή του ημιτελικού του Final Four του Κυπέλλου Ελλάδας απέναντι στον Προμηθέα, ο προπονητής του τριφυλλιού στάθηκε σε αυτό που θεωρεί ως μείζον για την ομάδα του, αλλά και την ανάγκη να καθιερωθούν οι μεγάλες διοργανώσεις τα επόμενα χρόνια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Τριφυλλιού:

"Θα ήθελα να συγχαρώ τις ομάδες που συμμετέχουν στο Final Four. Εύχομαι να το χαρεί ο κόσμος. Προφανώς θα θέλαμε το γήπεδο να είναι γεμάτο, αλλά για ευνόητους λόγους αυτό δεν μπορεί να συμβεί. Να επισημάνω πως είναι πολύ ελπιδοφόρο και αισιόδοξο το γεγονός πως γίνεται το Final Four, εύχομαι στο μέλλον να διευρυνθεί αυτό και να δούμε ένα Final Eight.

Είναι πολύ αισιόδοξο αυτό το γεγονός. Αυτή η διοργάνωση είναι μια απάντηση στα φαινόμενα των τελευταίων εβδομάδων. Εύχομαι να καθιερωθεί αυτό το τουρνουά σε ετήσια βάση.

Να πω ότι προφανώς οι δύο ομάδες, αλλά κι οι άλλες ομάδες, όπως ο Άρης, η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ έχουν αφήσει μια μεγάλη κληρονομιά, αν βάλουμε στο μυαλό μας την ιστορική αναδρομή των τελευταίων τριάντα χρόνων. Προφανώς αυτό ανεβάζει τις προσδοκίες του φίλαθλου κοινού. Σαφέστατα έχουν αλλάξει κάποια δεδομένα σε σχέση με την Ευρώπη. Προφανώς για την ομάδα μας είναι ένα μεταβατικό στάδιο, με βάση το παρελθόν της.

Είναι σημαντικός στόχος για μας το συγκεκριμένο τριήμερο, το Κύπελλο Ελλάδας. Θα τα δώσουμε όλα. Το σημαντικό είναι να φτάσουμε στο υψηλότερο επίπεδο με βάση τις δυνατότητές μας. Θέλουμε να φτάσουμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά για να διεκδικήσουμε το τρόπαιο".

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Παπαγιάννης σημείωσε: "Είμαστε πολύ χαρούμενοι που επέστρεψε το Final Four. Εύχομαι υγεία σε όλες τις ομάδες. Να κερδίσει ο καλύτερος, ευχαριστούμε για τη φιλοξενία στο Ηράκλειο".

TAGS FINAL FOUR FINAL 4 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ