ΑΠΟΣΤΟΛΗ FINAL FOUR 2025

Final Four 2025, Ολυμπιακός: Συγκινητική στιγμή, ο Παπανικολάου με δάκρυα στα μάτια αγκαλιά με τις κόρες του μετά τον αποκλεισμό

Στεναχωρημένος και απογοητευμένος ο Κώστας Παπανικολάου λύγισε μετά τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από τη Μονακό στον ημιτελικό του Final Four 2025 της EuroLeague, ξεσπώντας σε κλάματα. Η συγκινητική στιγμή όταν αγκάλιασε τις κόρες του.

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από τη Μονακό του Βασίλη Σπανούλη με 68-78 και αποκλείστηκε στον ημιτελικό του Final Four 2025 της EuroLeague.

Το φινάλε του αγώνα, όπως ήταν λογικό, βρήκε τον Κώστα Παπανικολάου να λυγίζει βάζοντας τα κλάματα, ενώ συγκινητική ήταν η στιγμή όταν με δάκρυα στα μάτια αγκάλιασε τις κόρες του.

Η ΔΕΗ παίζει μπάλα και στην EuroLeague! Το SPORT24 ταξιδεύει στο Άμπου Ντάμπι για το Final Four παρέα με την ΔΕΗ, επίσημο χορηγό της διοργάνωσης μέχρι το 2027

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ