FINAL FOUR

Final Four 2025: Φρενίτιδα στο αεροδρόμιο, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός πέταξαν για το ραντεβού του αιώνα

24MEDIA Creative Team/Κωνσταντίνος Μπαντούνας

Σπουδαίες στιγμές για το ελληνικό μπάσκετ κατά την αναχώρηση Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού για το Άμπου Ντάμπι.

Η ώρα έφτασε με κάθε επισημότητα. Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός ταξιδεύουν με προορισμό το Άμπου Ντάμπι και το ελληνικό μπάσκετ 30 χρόνια μετά την πρώτη back-to-back κοινή τους παρουσία σε Final Four, ζει και πάλι μεγάλες στιγμές.

Οι πτήσεις των δύο ομάδων αναχώρησαν στις 16:30 με προορισμό το Άμπου Ντάμπι, όπου οι αιώνιοι ελπίζουν να βρουν τη Γη της Επαγγελίας τους.

Το SPORT24 έφτασε στο Ελευθέριος Βενιζέλος με τρεις απεσταλμένους και δύο κάμερες για να βρεθεί κοντά και στις δύο αποστολές και το κλίμα δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερο ενόψει του σπουδαίου ραντεβού.

Γκέιμπριελ και Λι στο "Ελ. Βενιζέλος" Eurokinissi Sports

Μικροί και μεγάλοι φίλαθλοι βρέθηκαν στο αεροδρόμιο για να φωτογραφηθούν με τους αγαπημένους τους παίκτες, οι οποίοι δεν αρνήθηκαν σε κανέναν. Από τη μία ο Σάσα Βεζένκοβ που δεν σταμάτησε να υπογράφει αυτόγραφα και από την άλλη οι μόνιμα χαμογελαστοί Λεσόρ και Χουάντσο που φωτογραφήθηκαν με όλον τον κόσμο.

 

EUROKINISSI

Οι αθλητές των δύο ομάδων ήταν οι απόλυτοι σταρ. Λες και έπαιζαν σε ταινία. Ο Κώστας Παπανικολάου έκανε δηλώσεις και αστειευόταν με τον αριθμό των μικροφώνων που είχε μπροστά του, ενώ λίγη ώρα αργότερα το ίδιο έγινε και με Αταμάν, Μπαρτζώκα και Γκραντ.

Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography

Οι παίκτες των δύο ομάδων ετοιμάστηκαν κατάλληλα για τον προορισμό και είδαμε αρκετούς από αυτούς να φορούν τα φαντεζί καπέλα τους, για να αντιμετωπίσουν τον καυτό ήλιο του Άμπου Ντάμπι.

Οι δύο αποστολές όπως ήταν λογικό συνάντησαν η μία την άλλη και τα μέλη τους απέδειξαν αυτό που όλοι γνωρίζουμε: Ότι δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα εκτός των αγωνιστικών χώρων. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας τα είπε σε χαλαρό ύφος με τον Φραγκίσκο Αλβέρτη, ο Σέιμπεν Λι συνάντησε τον πρώην συμπαίκτη του στην Μακάμπι, Γουένιεν Γκέιμπριελ, ενώ οι άτυχοι της σεζόν Τόμας Γουόκαπ και Μάριους Γκριγκόνις μίλησαν για αρκετή ώρα.

EUROKINISSI

Φυσικά, το πλάνο του SPORT24 έπιασε και τον Εβάν Φουρνιέ να κάνει πλάκα με τον συμπατριώτη του Ματίας Λεσόρ.

Το κλίμα πριν την αναχώρηση των δύο ομάδων μοιάζει ιδανικό και οι στιγμές είναι σπουδαίες, ωστόσο Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός ταξιδεύουν στο Final Four με έναν σκοπό.

Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography

Ο Κώστας Παπανικολάου το τόνισε στις δηλώσεις του. O αρχηγός του Ολυμπιακού δήλωσε ξεκάθαρα ότι “δεν υπάρχουν απωθημένα. Υπάρχει μόνο ένας στόχος, μόνο μια προσήλωση και αυτή είναι η κατάκτηση της EuroLeague”, ενώ και ο Τζέριαν Γκραντ έδωσε τον τόνο για τον Παναθηναϊκό: “Πάμε να κερδίσουμε δύο παιχνίδια” σχολίασε ο πάντα λιτός στις δηλώσεις του γκαρντ.

Το ενδεχόμενο ενός ελληνικού τελικού φαίνεται πιο ορατό από ποτέ και το SPORT24 θα βρίσκεται στο Άμπου Ντάμπι και με συνεχείς εκπομπές θα καταγράψει κάθε στιγμή από το ιστορικό Final Four.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ