BERLIN 2024

Final Four 2024: Τι συμβαίνει όταν ο Ναν παίζει 30+ λεπτά;

Ο Κέντρικ Ναν
Ο Κέντρικ Ναν PHOTO CREDITS: GIANNIS DIMITROPOULOS / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Ο Κέντρικ Ναν αναμφίβολα θα απασχολήσει σε αυτό το Final Four, αφού είναι από τους πρωταγωνιστές του φετινού Παναθηναϊκού.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει τη Φενέρμπαχτσε στον πρώτο ημιτελικό (24/05, 19:00, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) του Final Four 2024. Δώδεκα χρόνια μετά την επιστροφή του στην τελική φάση της EuroLeague, ονειρεύεται το βράδυ της Κυριακής (26/05) να ράψει το 7ο του αστέρι στην πράσινη φανέλα.

Για να γίνει αυτό, όμως, θα πρέπει όλη η ομάδα να είναι συγκεντρωμένη στο σκοπό της και να «μιλήσουν» οι ηγέτες της ομάδας. Ένας από αυτούς και ο Κέντρικ Ναν.

Όταν είναι στη βραδιά του, "πετάει" φωτιές

Ο Αμερικανός γκαρντ ήρθε με πολλές προσδοκίες τον προηγούμενο Νοέμβριο και δικαίωσε όσους τον είχαν για παιχταρά! Κέρδισε τις εντυπώσεις με την ευστοχία στις βολές (66/69), έχοντας για πολύ καιρό το απόλυτο σερί, και προκάλεσε το θαυμασμό με τα «ξεσπάσματά» του σε μεγάλα παιχνίδια.

Top Price* στη μακροχρόνια αγορά «Νικητής EuroLeague-Διπλή Ευκαιρία: Ολυμπιακός ή Παναθηναϊκός» | 21+

Στη σειρά των playoffs με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, μεγαλούργησε στα τρία τελευταία παιχνίδια, με 25, 27 και 26 πόντους, αντίστοιχα. Όσο για το ρεκόρ καριέρας του; Το έκανε στην 34η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της EuroLeague, αφού μέτρησε 28 πόντους κόντρα στην Άλμπα Βερολίνου.

Κέντρικ Ναν - Τι κάνει όταν παίζει 30+ λεπτά;

Ο 28χρονος αθλητής έχει αγωνιστική σε 33 παιχνίδια στην EuroLeague φέτος και στα 13 εξ' αυτών έχει πατήσει παρκέ για 30+ λεπτά. Και τι έχει κάνει σε αυτά;

Σύμφωνα με την EuroLeague, έχει κατά μέσο όρο 22.3 πόντους με 3.3 τρίποντα (51.2%), μοιράζει 3.7 ασίστ κι έχει 17.9 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης. Στο μεταξύ, το ρεκόρ του Παναθηναϊκού AKTOR σε αυτά τα 13 παιχνίδια είναι 8 νίκες και 5 ήττες.

Οι αγώνες Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού με Live Streaming* & 0% γκανιότα** στο Pamestoixima.gr | 21+

Fun Bets για τον Κέντρικ Ναν και όχι μόνο

Στο Pamestoixima.gr μπορείς να βρεις fun bets για τους ημιτελικούς του Final Four 2024. Για το Παναθηναϊκός AKTOR-Φενέρμπαχτσε μπορείς να βρεις στα ειδικά στοιχήματα, μεταξύ άλλων, τα:

  • Κέντρικ Ναν να σκοράρει 25+ πόντους & ο Παναθηναϊκός να κερδίσει σε απόδοση 4.15*
  • Να κερδίσει ο Παναθηναϊκός με buzzer beater του Κέντρικ Ναν σε απόδοση 35.00*

Final Four 2024 - Το Pamestoixima.gr στο Βερολίνο

Ζεις στο maximum τη δράση του FINAL FOUR 2024! Μπαίνεις στο Pamestoixima.gr και ανακαλύπτεις δεκάδες επιλογές για να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα στο FINAL FOUR σε κορυφαίες αποδόσεις! 40+ ειδικά στοιχήματα ομάδων και παικτών, Live Streaming*, ενισχυμένες αποδόσεις για μακροχρόνιες επιλογές και μοναδικές προσφορές*! Στο ανανεωμένο Pamestoixima.gr το στοίχημα μπάσκετ περνάει σε άλλο επίπεδο!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις.
**Ισχύει για την αγορά «Νικητής-Ενισχυμένες Αποδόσεις»
«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».

TAGS BERLIN 2024 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ