FINAL FOUR 2024

Final Four 2024, Παπανικολάου: "Από τη στιγμή που δεν είμαστε εμείς στον τελικό, δεν με νοιάζει ποιος θα το πάρει"

Final Four 2024, Παπανικολάου: "Από τη στιγμή που δεν είμαστε εμείς στον τελικό, δεν με νοιάζει ποιος θα το πάρει"
LATO KLODIAN / EUROKINISSI

Ο Κώστας Παπανικολάου μίλησε στους δημοσιογράφους μία μέρα πριν τον μικρό και τον μεγάλο τελικό της EuroLeague και τόνισε πως δεν τον νοιάζει ποιος θα κατακτήσει την κούπα, από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός δεν βρίσκεται στον τελικό.

Ο Ολυμπιακός έμεινε εκτός τελικού της EuroLeague και θα αντιμετωπίσει τη Φενέρμπαχτσε στο παιχνίδι της τρίτης θέσης (26/5, 18:00, Novasports Prime, Match Center από το SPORT24).

Ο αρχηγός των ερυθρολεύκων, Κώστας Παπανικολάου, μιλώντας στους δημοσιογράφους ρωτήθηκε για το τι σκέφτεται εν όψει του μεγάλου τελικού της διοργάνωσης ανάμεσα σε Παναθηναϊκό AKTOR και Ρεάλ Μαδρίτης (26/5, 21:00, Novasports Prime, Match Center από το SPORT24) και απάντησε πως από τη στιγμή που δεν είναι η ομάδα του στον τελικό, δεν τον νοιάζει ποιος θα το κατακτήσει.

Η ατάκα του Κώστα Παπανικολάου: "Από τη στιγμή που δεν είμαστε εμείς στον τελικό, αλήθεια σας λέω και εκφράζω προσωπική άποψη δε με νοιάζει ποιος θα το πάρει".

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού ανέφερε επίσης: "Αυτή τη στιγμή όλοι νιώθουμε σαν να μην έχουμε πετύχει, αλλά όταν κάνεις το ταμείο στο τέλος της χρονιάς και όταν υπολογίζεις ότι είμαστε μία ομάδα η οποία έχει πάρα πολύ χαμηλό μπάτζετ σε σύγκριση με τους ανταγωνιστές μας και ο στόχος μας ουσιαστικά είναι να μπαίνουμε στα playoffs και έχουμε καταφέρει τρεις συνεχόμενες χρονιές να είμαστε στο Final Four σίγουρα είναι επιτυχία.

Ξαναλέω αυτή τη στιγμή νιώθεις σαν αποτυχία, αλλά όταν κοιτάς πίσω στον απολογισμό της χρονιάς, σίγουρα είναι κάτι που μπορεί να θεωρηθεί επιτυχία".

Ο δρόμος για το Βερολίνο είχε πάθος, όνειρα και μοναδικές συγκινήσεις για τον Παναθηναϊκό AKTOR. Και τώρα είναι ανοικτός και γράφει το όνομά του. Καλή επιτυχία στο Final-4! Πάμε στοίχημα. Μέγας χορηγός ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ AKTOR.

18+ 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

TAGS FINAL FOUR 2024 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ