ΑΠΟΣΤΟΛΗ FINAL FOUR 2024

Σλούκας στη Game Night: "Το τρίποντο από τα οκτώ μέτρα ήταν το σουτ της καριέρας μου"

Σλούκας στη Game Night: "Το τρίποντο από τα οκτώ μέτρα ήταν το σουτ της καριέρας μου"

Ο Κώστας Σλούκας με δηλώσεις του στη Game Night αναφέρθηκε στο τρίποντο που έβαλε από τα οκτώ μέτρα για το οποίο τόνισε πως είναι το καλάθι της καριέρας του.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Κώστας Σλούκας, μίλησε στη Game Night μέσα από τα αποδυτήρια του τριφυλλιού και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο τρίποντο που έβαλε από τα οκτώ μέτρα για το οποίο τόνισε πως είναι το καλάθι της καριέρας του.

"Είμαι χαρούμενος, συγκινημένος, περήφανος για όλο το σύνολο και τον οργανισμό, η ομάδα είχε πολλά χρόνια να πάει στο Final Four. Πίστεψαν σε μένα και εγώ στον οργανισμό, πίστεψα στο όνειρο, όπως βλέπετε είμαστε εδώ και ράβουμε το έβδομο αστέρι".

Το τρίποντο από τα οκτώ μέτρα είναι το σουτς της καριέρας σου;

"Είναι το σουτ της καριέρας μου, είναι το σουτ της καριέρας μου. Εκεί σφραγίστηκε η νίκη και το τρόπαιο. Είναι το έβδομο για τον Παναθηναϊκό, για μένα προσωπικά είναι το τέταρτο. Δεν έχω λόγια, θέλω να ευχαριστήσω τον οργανισμό, τον προπονητή μου που έχουμε εξαιρετική σχέση. Τον έχετε πει τρελό, από την πρώτη μέρα έλεγε πάρτε εισιτήρια, τώρα ποιος να του πει τι".

Ποια ήταν η μέρα που πίστεψες στον τίτλο;

"Μέρα με τη μέρα, υποφέραμε πάρα πολύ, είχαμε μια δύσκολη χρονιά, αλλά όπως είδατε τερματίσαμε δεύτεροι. Περάσαμε δύσκολες στιγμές με την Μακάμπι βρεθήκαμε με την πλάτη στον τοίχο. Δείξαμε χαρακτήρα και όπως είπα έξω, κερδίσαμε και τον ημιτελικό και τον τελικό με 15 πόντους διαφορά. Έχω δει άπειρα βιντεάκια από φίλους του Παναθηναϊκού που πανηγύρισαν με την απόκτηση μου, τους ευχαριστώ και νομίζω πως τους δικαίωσα".

Τελειώνει το παιχνίδι και σε αποθεώνει η κερκίδα με το σύνθημα το κάναμε και αυτό, το κάναμε και αυτό με Σλούκα αρχηγό;

"Δεν υπάρχουν λόγια αν δείτε ποιοι ήταν οι αρχηγοί αυτής της ομάδας. Ήταν εδώ ο Δημήτρης Διαμαντίδης τον χαιρέτησα πριν το ματς, ο Μποντίρογκα, ο Αλβέρτης. Ζω ένα όνειρο δεν μπορώ να το πιστέψω".

Είσαι έτοιμος για το όγδοο;

"Γιορτάζουμε το έβδομο, περιμένουμε τον κόσμο στο αεροδρόμιο και πλέον πάμε για το πρωτάθλημα".

FINAL FOUR 2024 - Το Pamestoixima.gr στο Βερολίνο

Ζεις στο maximum τη δράση του FINAL FOUR 2024! Μπαίνεις στο Pamestoixima.gr και ανακαλύπτεις δεκάδες επιλογές για να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα στο FINAL FOUR σε κορυφαίες αποδόσεις! 40+ ειδικά στοιχήματα ομάδων και παικτών, Live Streaming*, ενισχυμένες αποδόσεις για μακροχρόνιες επιλογές και μοναδικές προσφορές*! Στο ανανεωμένο Pamestoixima.gr το στοίχημα μπάσκετ περνάει σε άλλο επίπεδο!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Δείτε την Game Night

TAGS ΑΠΟΣΤΟΛΗ FINAL FOUR 2024 EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ