FINAL FOUR 2024

Final Four 2024, Παναθηναϊκός AKTOR: Τρέλα στον κόσμο του "τριφυλλιού" ενόψει του τελικού με την Ρεάλ, πρασινίζει το Βερολίνο

Οπαδοί του Παναθηναϊκού
Οπαδοί του Παναθηναϊκού EUROKINISSI SPORTS - ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ

Η πρόκριση του Παναθηναϊκού AKTOR στον τελικό του Final Four της EuroLeague κόντρα στην Ρεάλ έχει δημιουργήσει ντελίριο ενθουσιασμού στους φίλους του "τριφυλλιού", που αναμένεται να κάνουν "πράσινο" το Βερολίνο ενόψει του μεγάλου αγώνα.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR επέστρεψε στον τελικό του Final Four της EuroLeague έπειτα από 13 χρόνια χάρη στην νίκη του επί της Φενέρμπαχτσε και οι φίλοι του "τριφυλλιού" ψάχνουν τρόπους για να βρεθούν στο Βερολίνο προκειμένου να σταθούν στο πλευρό της ομάδας τους.

Στον Βερολίνο βρίσκονταν ήδη περίπου 4.000 οπαδοί των "πράσινων", ωστόσο αυτός ο αριθμός αναμένεται να αυξηθεί σημαντικά ενόψει του αυριανού (26/5) τελικού με την Ρεάλ (21:00, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24), με αρκετούς φίλους της ομάδας να αναμένεται να ταξιδέψουν από την Αθήνα ακόμα και χωρίς εισιτήριο στην γερμανική πρωτεύουσα, με την ελπίδα να βρουν εκεί κάποιο. Είτε από οπαδούς της Φενέρ, είτε του Ολυμπιακού.

Υπάρχουν ήδη προγραμματισμένες πτήσεις για το Βερολίνο, ωστόσο δεν αποκλείεται να ναυλωθούν και άλλες προκειμένου να ικανοποιηθεί η σχετική ζήτηση, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν και πτήσεις τσάρτερ.

Όπως και να έχει, το Βερολίνο αναμένεται να πρασινίσει αύριο, με χιλιάδες φίλους του Παναθηναϊκού να θέλουν να στηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας τους να κατακτήσει τον 7ο ευρωπαϊκό της τίτλο.

Ο δρόμος για το Βερολίνο είχε πάθος, όνειρα και μοναδικές συγκινήσεις για τον Παναθηναϊκό AKTOR. Και τώρα είναι ανοικτός και γράφει το όνομά του. Καλή επιτυχία στο Final-4! Πάμε στοίχημα. Μέγας χορηγός ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ AKTOR.

18+ 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

TAGS FINAL FOUR 2024 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ EUROLEAGUE FINAL FOUR FINAL FOUR ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ