ΑΠΟΣΤΟΛΗ FINAL FOUR 2024

Final Four 2024, Ολυμπιακός: Αποθέωση για Μπαρτζώκα και παίκτες στο ξενοδοχείο, πριν από την τελευταία προπόνηση ενόψει Ρεάλ

Final Four 2024, Ολυμπιακός: Αποθέωση για Μπαρτζώκα και παίκτες στο ξενοδοχείο, πριν από την τελευταία προπόνηση ενόψει Ρεάλ
SPORT24

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού βρέθηκαν στο ξενοδοχείο που μένει η ομάδα και αποθέωσαν τους παίκτες και τον Γιώργο Μπαρτζώκα πριν από την τελευταία προπόνηση ενόψει του ημιτελικού με την Ρεάλ (24/5, 22:00, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) για το Final Four της EuroLeague.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε σήμερα (24/5) το πρωί την προετοιμασία του ενόψει του ημιτελικού με την Ρεάλ (22:00, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) στον ημιτελικό του Final Four του Βερολίνου, με τους φίλους της ομάδας να δείχνουν, ξανά, την στήριξή τους.

Οι οπαδοί των "ερυθρόλευκων" βρέθηκαν στο ξενοδοχείο που μένουν οι Πειραιώτες και αποθέωσαν τους παίκτες και τον Γιώργο Μπαρτζώκα κατά την αναχώρησή τους για την Uber Arena, όπου πήγαν για την τελευταία προπόνηση πριν από τον αποψινό, μεγάλο αγώνα.

Δείτε τα VIDEO του SPORT24:

FINAL FOUR 2024 - Το Pamestoixima.gr στο Βερολίνο

Ζεις στο maximum τη δράση του FINAL FOUR 2024! Μπαίνεις στο Pamestoixima.gr και ανακαλύπτεις δεκάδες επιλογές για να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα στο FINAL FOUR σε κορυφαίες αποδόσεις! 40+ ειδικά στοιχήματα ομάδων και παικτών, Live Streaming*, ενισχυμένες αποδόσεις για μακροχρόνιες επιλογές και μοναδικές προσφορές*! Στο ανανεωμένο Pamestoixima.gr το στοίχημα μπάσκετ περνάει σε άλλο επίπεδο!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

TAGS ΑΠΟΣΤΟΛΗ FINAL FOUR 2024 EUROLEAGUE FINAL FOUR FINAL FOUR EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ