ΑΠΟΣΤΟΛΗ FINAL FOUR 2024

Final Four 2024, το SPORT24 στο Βερολίνο: Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού μαζί έξω από την Uber Arena

Final Four 2024, το SPORT24 στο Βερολίνο: Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού μαζί έξω από την Uber Arena
SPORT24

Χάρης Σταύρου και Βασιλική Καραμούζα μετέφεραν το κλίμα από την Uber Arena και όλο το ρεπορτάζ από το Βερολίνο, λίγες ώρες πριν από τους μεγάλους ημιτελικούς του Final Four για Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό, με οπαδούς των δύο ομάδων να εμφανίζονται και να έχουν μία όμορφη συζήτηση.

Ο Χάρης Σταύρου και η Βασιλική Καραμούζα βρέθηκαν στην Uber Arena για το SPORT24, περιγράφοντας το κλίμα ενόψει των δύο σπουδαίων σημερινών ημιτελικών του Final Four, ανάμεσα σε Παναθηναϊκό AKTOR και Φενέρμπαχτσε(19:00, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) και του Ολυμπιακού με την Ρεάλ (22:00, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24).

Μάλιστα, κάποια στιγμή εμφανίστηκαν στην κάμερα ένας οπαδός του Ολυμπιακού και ένας του Παναθηναϊκού μιλώντας για την διοργάνωση. Το καλύτερο μάλιστα το άφησαν για το τέλος, αφού όταν ο οπαδός των "ερυθρολεύκων" είπε ότι δεν έχει εισιτήριο για τον τελικό, παρά μόνο για τον ημιτελικό, ο οπαδός των "πράσινων" του είπε ότι αν προκριθεί ο Ολυμπιακός και όχι ο Παναθηναϊκός AKTOR, τότε θα του δώσει το εισιτήριό του!

Δείτε το VIDEO:

FINAL FOUR 2024 - Το Pamestoixima.gr στο Βερολίνο

Ζεις στο maximum τη δράση του FINAL FOUR 2024! Μπαίνεις στο Pamestoixima.gr και ανακαλύπτεις δεκάδες επιλογές για να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα στο FINAL FOUR σε κορυφαίες αποδόσεις! 40+ ειδικά στοιχήματα ομάδων και παικτών, Live Streaming*, ενισχυμένες αποδόσεις για μακροχρόνιες επιλογές και μοναδικές προσφορές*! Στο ανανεωμένο Pamestoixima.gr το στοίχημα μπάσκετ περνάει σε άλλο επίπεδο!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

TAGS ΑΠΟΣΤΟΛΗ FINAL FOUR 2024 EUROLEAGUE FINAL FOUR EUROLEAGUE FINAL FOUR ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ