FINAL FOUR 2024

Final Four, Καλάθης: "Στο Final Four εμπλέκεται και η τύχη, θα είναι ένα σπουδαίο ζευγάρι με τον Παναθηναϊκό"

Final Four, Καλάθης: "Στο Final Four εμπλέκεται και η τύχη, θα είναι ένα σπουδαίο ζευγάρι με τον Παναθηναϊκό"
PRINTSCREEN

Ο Νικ Καλάθης μίλησε στους δημοσιογράφους μετά την προπόνηση της Φενέρμπαχτσε, αναφερόμενος στον ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό AKTOR, με τον οποίο η ομάδα του θα διεκδικήσει την πρόκριση στον μεγάλο τελικό της EuroLeague.

Ο Νικ Καλάθης έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους μετά το φινάλε της προπόνησης της Φενέρμπαχτσε και μίλησε για τον μεγάλο ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό AKTOR, όπου θα κριθεί το ένα εισιτήριο για τον τελικό της EuroLeague.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το ότι αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό: "Είναι τρελό. Είναι ωραίο πως ήρθαν τα πράγματα. Είμαι χαρούμενους για αυτούς και για εμάς που είμαστε στο Final Four. Είναι ένα σπουδαίο ζευγάρι".

Για το αν έχει λάβει μηνύματα από οπαδούς του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού: "Δεν έχω κοιτάξει στο instagram. Δε βλέπω τα μηνύματά μου".

Για το αν συνάντησε κάποιους παλιούς του συμπαίκτες: "Ναι μίλησα με ανθρώπους του Παναθηναϊκού και όλους τους φίλους μου"

Για τα κρίσιμα σουτ που σκόραρε: "Έχω πολύ αυτοπεποίθηση στις ικανότητές μου. Αν είμαι ελεύθερος θα σουτάρω. Έχω αυτοπεποίθηση σε όλη τη διάρκεια της καριέρας μου".

Για το Final Four: "Στο Final Four εμπλέκεται η τύχη και τα μικρά πράγματα. Μικρά πράγματα μπορούν να σε κάνουν να κερδίσεις ένα παιχνίδι, μικρά πράγματα μπορούν να σε κάνουν να το χάσεις. Είναι μικρά πράγματα και είναι ένα παιχνίδι. Πέρυσι ένα σουτ άλλαξε τα πάντα".

Ο δρόμος για το Βερολίνο είχε πάθος, όνειρα και μοναδικές συγκινήσεις για τον Παναθηναϊκό AKTOR. Και τώρα είναι ανοικτός και γράφει το όνομά του. Καλή επιτυχία στο Final-4! Πάμε στοίχημα. Μέγας χορηγός ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ AKTOR.

18+ 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

TAGS FINAL FOUR 2024 EUROLEAGUE EUROLEAGUE FINAL FOUR FINAL FOUR
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ