BERLIN 2024

Final Four 2024: Η μεγάλη "μάχη" του Ολυμπιακού με τη Ρεάλ και το buzzer beater του Κάναν

EUROLEAGUE 2023-2024 /  PLAY OFF /  - .  (LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE 2023-2024 / PLAY OFF / - . (LATO KLODIAN / EUROKINISSI) LATO KLODIAN / EUROKINISSI

Οι κόποι μιας χρονιάς, τα ταξίδια ανά την Ευρώπη σε δύσκολες έδρες, οι μεγάλες νίκες, τα καθοριστικά σουτ και η ομαδικότητα που εκπέμπει το σύνολο του Γιώργου Μπαρτζώκα φτάνουν στο ματς της χρονιάς. Μέχρι το επόμενο. Ρεάλ Μαδρίτης – Ολυμπιακός απόψε στις 22:00.

Περίπου έναν χρόνο μετά, το περσινό ζευγάρι του τελικού της Euroleague επιστρέφει στο Βερολίνο με στόχο την πρόκριση στον τελικό.

Top Price* στην μακροχρόνια αγορά «Νικητής EuroLeague - Διπλή Ευκαιρία: Ολυμπιακός ή Παναθηναϊκός» | 21+

FINAL FOUR 2024: Ρεάλ-Ολυμπιακός με Fun combo Bets

Η ανταγωνιστικότητα των FINAL FOUR είναι τεράστια και τα τελευταία χρόνια ο Ολυμπιακός έχει βιώσει δύο φορές το δυσάρεστο συναίσθημα να χάσει τον αγώνα στο τελευταίο ή το προτελευταίο σουτ.

Στο Pamestoixima.gr προσφέρεται το συνδυαστικό Fun Combo Bet της νίκης του Ολυμπιακού με buzzer beater του Κάνααν σε απόδοση 20.00.

Ακόμα, στο Pamestoixima.gr προσφέρεται σε απόδοση 8.00 το να σκοράρει ο Κάνααν και ο Μακίσικ μαζί τουλάχιστον 35 πόντους μαζί με νίκη του Ολυμπιακού. Στον περσινό τελικό, ο Κάνααν είχε πετύχει 21 πόντους και ο ΜακΚίσικ 14.

Ενισχυμένες αποδόσεις & Fun Bets στους αγώνες της EuroLeague στο Pamestoixima.gr | 21+

FINAL FOUR 2024 - Το Pamestoixima.gr στο Βερολίνο

Ζεις στο maximum τη δράση του FINAL FOUR 2024! Μπαίνεις στο Pamestoixima.gr και ανακαλύπτεις δεκάδες επιλογές για να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα στο FINAL FOUR σε κορυφαίες αποδόσεις! 40+ ειδικά στοιχήματα ομάδων και παικτών, Live Streaming*, ενισχυμένες αποδόσεις για μακροχρόνιες επιλογές και μοναδικές προσφορές*! Στο ανανεωμένο Pamestoixima.gr το στοίχημα μπάσκετ περνάει σε άλλο επίπεδο!

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.
«21+ |
Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».

TAGS BERLIN 2024 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ