FINAL FOUR 2024

Final Four 2024, επεισόδια: Για 89 συλλήψεις και 2 τραυματίες αστυνομικούς κάνει λόγο η "Bild"

Final Four 2024, επεισόδια: Για 89 συλλήψεις και 2 τραυματίες αστυνομικούς κάνει λόγο η "Bild"

Σύμφωνα με δημοσίευμα της γερμανικής ιστοσελίδας "Bild", η αστυνομία προχώρησε σε 89 συλλήψεις για τα επεισόδια στην "Prenzlauer Allee", στα οποία τραυματίστηκαν και δύο αστυνομικοί.

Η χθεσινή (25/5) νύχτα τρόμου στο Βερολίνο μετά την συμπλοκή οπαδών στην Prenzlauer Allee, που είχαν ως αποτέλεσμα ένα άτομο να δίνει μάχη για την ζωή του οδήγησε και σε κινητοποίηση της αστυνομίας, η οποία σύμφωνα με την γερμανική ιστοσελίδα "Bild" προχώρησε σε 89 συλλήψεις, ενώ κατασχέθηκαν και σχετικά "πολεμοφόδια", αφού βρέθηκαν μεταξύ άλλων και ρόπαλα και μπαστούνια του μπέιζμπολ στο σημείο.

Με βάση όσα αναφέρονται στο δημοσίευμα, κατά την διάρκεια των επεισοδίων κάποιοι άναψαν καπνογόνα, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να ενεργοποιηθεί ο συναγερμός πυρασφάλειας ξενοδοχείου.

Παράλληλα, πέρα από τις 89 συλλήψεις, η αστυνομία είχε απομονώσει άλλα 70 άτομα για να πάρει τα στοιχεία τους, ενώ κατά την διάρκεια των επεισοδίων τραυματίστηκαν μεταξύ άλλων και δύο αστυνομικοί.

Ο δρόμος για το Βερολίνο είχε πάθος, όνειρα και μοναδικές συγκινήσεις για τον Παναθηναϊκό AKTOR. Και τώρα είναι ανοικτός και γράφει το όνομά του. Καλή επιτυχία στο Final-4! Πάμε στοίχημα. Μέγας χορηγός ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ AKTOR.

18+ 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

TAGS FINAL FOUR 2024 EUROLEAGUE EUROLEAGUE FINAL FOUR FINAL FOUR
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ