FINAL FOUR 2024

Final Four 2024, Χουάντσο Ερνανγκόμεθ: "Αγαπώ το Βερολίνο, θα αγοράσω διαμέρισμα"

Final Four 2024, Χουάντσο Ερνανγκόμεθ: "Αγαπώ το Βερολίνο, θα αγοράσω διαμέρισμα"

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ μίλησε μετά την κατάκτηση της EuroLeague από τον Παναθηναϊκό AKTOR, εκφράζοντας την αγάπη του στο Βερολίνο και στα τρόπαια που έχει κατακτήσει στη γερμανική πόλη.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR κατέκτησε την EuroLeague για 7η φορά στην ιστορία του και ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ μίλησε στα αποδυτήρια των πρασίνων για την επιτυχία της ομάδας του.

Το Βερολίνο έχει εξελιχθεί στην αγαπημένη πόλη του Ισπανού φόργουορντ, καθώς προ διετίας στο συγκεκριμένο γήπεδο είχε κατακτήσει το EuroBasket με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του.

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ πήρε το τρόπαιο της EuroLeague ξανά σε αυτή την πόλη και εξέφρασε την αγάπη του για το Βερολίνο, λέγοντας σε φανερά εύθυμη διάθεση πως θα αγοράσει διαμέρισμα εκεί.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ:

"Θα αγοράσω διαμέρισμα στο Βερολίνο, θα ζήσω το υπόλοιπο της ζωής μου στο Βερολίνο, αγαπώ το Βερολίνο. Δύο χρυσά μετάλλια, ένα χρυσό ευρωπαϊκό μετάλλιο και EuroLeague. Καταπληκτικό. Αγαπώ το Βερολίνο".

Ο δρόμος για το Βερολίνο είχε πάθος, όνειρα και μοναδικές συγκινήσεις για τον Παναθηναϊκό AKTOR. Και τώρα είναι ανοικτός και γράφει το όνομά του. Καλή επιτυχία στο Final-4! Πάμε στοίχημα. Μέγας χορηγός ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ AKTOR.

18+ 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

TAGS FINAL FOUR 2024 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ