FINAL FOUR 2023

Final Four 2023, Τόμας Γουόκαπ στο SPORT24: "Ο Μπαρτζώκας είναι ο λόγος που ανανέωσα με τον Ολυμπιακό"

Final Four 2023, Τόμας Γουόκαπ στο SPORT24: "Ο Μπαρτζώκας είναι ο λόγος που ανανέωσα με τον Ολυμπιακό"

Για τη σχέση του με τον Γιώργο Μπαρτζώκα, αλλά και για το τι περιμένει από τον τελικό του Final Four 2023 με τη Ρεάλ, μίλησε ο Τόμας Γουόκαπ στην κάμερα του SPORT24.

Μια σχέση αμοιβαίας αγάπης και εκτίμησης έχουν αναπτύξει οι Γιώργος Μπαρτζώκας και Τόμας Γουόκαπ, με τον Αμερικανό γκαρντ να παραδέχεται στην κάμερα του SPORT24, λίγο πριν από το μεγάλο τελικό του Final Four 2023, ότι ο Έλληνας τεχνικός ήταν ένας από τους βασικούς λόγους για τους οποίους ήθελε να παραμείνει στον Ολυμπιακό.

Αποστολή στο Κάουνας: Χάρης Σταύρου

Για τα κοπλιμέντα που δέχτηκε από τον Γιώργο Μπαρτζώκα: "Ο λόγος που ανανέωσα τη συνεργασία μου με τον Ολυμπιακό είναι ο κόουτς Μπαρτζώκας. Πολλά πράγματα μετρούν σε μία τέτοια απόφαση, αλλά μου αρέσει να παίζω για αυτόν. Το να μιλάει με τέτοια λόγια κάποιος που θαυμάζεις και σου αρέσει να παίζεις για αυτόν σημαίνει πολλά".

Ευρωλίγκα στο pamestoixima.gr με σούπερ στοιχηματικές επιλογές | 21+

Για το αν θα είναι πιο εύκολο το παιχνίδι με τη Ρεάλ συγκριτικά με αυτό με τη Μονακό: "Δεν το νομίζω. Είναι όλα καινούρια. Έχουμε μπροστά μας καινούρια σαράντα λεπτά. Θα είναι σκληρό ματς, με επαφές. Θα υπάρχει θόρυβος από νωρίς το πρωί. Περιμένω 40 λεπτά σκληρής μάχης ".

Δείτε το σχετικό απόσπασμα μετά το12'33":

Το Final Four 2023 στο Pamestoixima.gr

Στο Pamestoixima.gr θα βρεις πληθώρα στοιχηματικών επιλογών για το Final Four 2023! Αγορές αγώνων, παικτών και σούπερ αποδόσεις* για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας είναι στη διάθεση σου, για να ζήσεις κι εσύ την μοναδική εμπειρία διασκέδασης στο Final Four του Κάουνας!

Στο ανανεωμένο Pamestoixima.gr ζεις το παιχνίδι περισσότερο από ποτέ!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS FINAL FOUR 2023 EUROLEAGUE FINAL FOUR EUROLEAGUE FINAL FOUR ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΟΥΝΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ