FINAL FOUR 2023

Final Four 2023: Το μέλλον του Βεζένκοβ στον Ολυμπιακό και οι επόμενες κινήσεις στις άλλες θέσεις του ρόστερ

Ο απογοητευμένος Σάσα Βεζένκοβ
Ο απογοητευμένος Σάσα Βεζένκοβ EUROKINISSI

Ο Παντελής Διαμαντόπουλος συζήτησε με τον Παντελή Βλαχόπουλο στην εκπομπή Game Night του SPORT24 για το μέλλον του Σάσα Βεζένκοβ στον Ολυμπιακό, τονίζοντας ότι είναι πολύ δύσκολο να μείνει στους "ερυθρόλευκους" ο MVP της EuroLeague, αφού η ευκαιρία που του δίνουν οι Κινγκς να πάει στο NBA είναι τεράστια.

Η ήττα από την Ρεάλ στον τελικό του Final Four της EuroLeague έφερε πίκρα στον Ολυμπιακό. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ζήτησε από τους παίκτες του να έχουν τα κεφάλια τους ψηλά. Οι αδελφοί Αγγελόπουλοι δήλωσαν περήφανοι. Την ίδια στιγμή, υπάρχει ένα μεγάλο ερώτημα που πλανάται: Τι θα κάνει ο Σάσα Βεζένκοβ στο τέλος της χρονιάς;

Ο MVP της EuroLeague βλέπει συνεχώς ανθρώπους των Σακραμέντο Κινγκς να βρίσκονται στους αγώνες του Ολυμπιακού. Το ενδιαφέρον του Σακραμέντο για την απόκτησή του το προσεχές καλοκαίρι είναι δεδομένο. Ο ίδιος περνάει καλά στον Ολυμπιακό, αλλά το δέλεαρ του NBA είναι τεράστιο.

Ο Παντελής Διαμαντόπουλος τα σχολίασε όλα αυτά μαζί με τον Παντελή Βλαχόπουλο στην εκπομπή Game Night, αναφέροντας ότι μοιάζει δύσκολο να μείνει ο Βεζένκοβ στον Πειραιά, καταθέτοντας και συγκεκριμένα επιχειρήματα.

Αναλυτικά ο Παντελής Διαμαντόπουλος ανέφερε για το θέμα του Σάσα Βεζένκοβ:

"Είναι δύσκολο να μείνει ο Σάσα στον Ολυμπιακό, αλλά δεν έχει να κάνει με το αποψινό. Είναι πολύ δύσκολο. Νομίζω ότι είναι η ευκαιρία της ζωής του, νομίζω ότι ήρθε το πλήρωμα του κόσμου. Ο ίδιος θα συνεχίσει να λέει "παιδιά θα δούμε".

Τώρα οι επόμενες κινήσεις και τι θα γίνει στον Ολυμπιακό εξαρτάται φυσικά και από αυτό σε πολύ μεγάλο βαθμό. Για τον καθένα ξεχωριστά μπορούμε να ρωτάμε. Αυτή η συζήτηση θα υπήρχε ακόμα και αν ο Ολυμπιακός έπαιρνε την κούπα.

Σε αυτές τις περιπτώσεις αλλάζει ο τρόπος παιχνιδιού, το πλάνο. Θα πάρεις ένα καλό τεσσάρι. Να βρεις Βεζένκοβ δεν γίνεται και θα ρίξεις το βάρος σε άλλη θέση μέσα στην ομάδα.

Και στο ποδόσφαιρο το ίδιο γίνεται. Είναι λίγο νωρίς να το συζητάμε. Αν μου βάλεις το μαχαίρι στον λαιμό, με τον νόμο των πιθανοτήτων, πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός έχει αρχίσει και το ψάχνει αυτό. Ασχολείται δηλαδή".

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την Game Night της Κυριακής

TAGS FINAL FOUR 2023 EUROLEAGUE FINAL FOUR FINAL FOUR ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ FINAL FOUR EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΟΥΝΑΣ GAME NIGHT ΒΕΖΕΝΚΟΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ