FINAL FOUR 2023

Final Four 2023: Το απογοητευτικό 0/6 του Νίκολα Μίροτιτς

Final Four 2023: Το απογοητευτικό 0/6 του Νίκολα Μίροτιτς
©FCBBASKET

Έξι παρουσίες σε Final Four, αλλά κανένα τρόπαιο στην EuroLeague για τον Νίκολα Μίροτιτς, ο οποίος ήταν απογοητευτικός στον ημιτελικό του Κάουνας κόντρα στη Ρεάλ.

Έξι φορές έχει φτάσει στην πηγή, αλλά δεν έχει πει νερό ο Νίκολα Μίροτιτς. Ο Μαυροβούνιος φόργουορντ μετράει, δηλαδή έξι παρουσίες σε Final Four της EuroLeague, αλλά κανέναν τίτλο.

Για την ακρίβεια ο Μίροτιτς είχε βρεθεί στο Final Four το 2011, το 2013 και το 2014, σε Βαρκελώνη, Λονδίνο και Μιλάνο αντίστοιχα με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην παρθενική του παρουσία, η βασίλισσα βγήκε τέταρτη, ενώ τις δύο επόμενες κατέκτησε την τρίτη θέση.

Euroleague Final 4 με αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές και σούπερ προσφορές* | 21+

Επιστρέφοντας από τη θητεία του στο NBA και παίρνοντας μεταγραφή για την Μπαρτσελόνα, ο 32χρονος ψηλός έχει τρεις συνεχόμενες (2021-23) προκρίσεις σε Final Four (Κολωνία, Βελιγράδι και Κάουνας), χωρίς όμως να καταφέρει να σηκώσει το βαρύτιμο τρόπαιο.

Το Final Four 2023 στο Pamestoixima.gr

Στο Pamestoixima.gr θα βρεις πληθώρα στοιχηματικών επιλογών για το Final Four 2023! Αγορές αγώνων, παικτών και σούπερ αποδόσεις* για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας είναι στη διάθεση σου, για να ζήσεις κι εσύ την μοναδική εμπειρία διασκέδασης στο Final Four του Κάουνας!

Στο ανανεωμένο Pamestoixima.gr ζεις το παιχνίδι περισσότερο από ποτέ!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS FINAL FOUR 2023 EUROLEAGUE FINAL FOUR EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ