FINAL FOUR 2023

Final Four 2023: Το 27-2 του Ολυμπιακού στο τρίτο δεκάλεπτο με τη Μονακό έσπασε όλα τα ρεκόρ

Final Four 2023: Το 27-2 του Ολυμπιακού στο τρίτο δεκάλεπτο με τη Μονακό έσπασε όλα τα ρεκόρ
Ο Τόμας Γουόκαπ INTIME

Ο Ολυμπιακός προκρίθηκε στον τελικό του Final Four με μια επική ανατροπή και χάρη σε ένα εκπληκτικό τρίτο δεκάλεπτο, στο οποίο επικράτησε 27-2, το οποίο έγραψε ιστορία.

Ο Ολυμπιακός ήταν ο μεγάλος νικητής στον πρώτο ημιτελικό του Final Four, καθώς επικράτησε 76-62 της Μονακό. Το καθοριστικό βήμα έγινε στο τρίτο δεκάλεπτο, όταν επικράτησε με 27-2, το οποίο όμως ήταν ιστορικό.

Ευρωλίγκα στο pamestoixima.gr με σούπερ στοιχηματικές επιλογές | 21+

Οι δύο πόντοι της Μονακό είναι ιστορικοί, καθώς δύο πόντους είχε βάλει μόνο η Ζαλγκίρις κόντρα στην Εφές στην κανονική διάρκεια το 2014, στο οποίο οι Τούρκοι επικράτησαν με 16-2 στο πρώτο δεκάλεπτο. Η διαφορά που πέτυχαν οι ερυθρόλευκοι όμως ήταν μεγαλύτερη. Επιπλέον, πρόκειται για την καλύτερη διαφορά σε ματς Final Four.

Σε Final Four οι λιγότεροι πόντοι που έχουν επιτευχθεί από μια ομάδα είναι από τον Παναθηναϊκό κόντρα στην ΤΣΣΚΑ το 2012. Οι πράσινοι σημείωσαν πέντε στο πρώτο δεκάλεπτο και έχασαν με 17-5.

Το Final Four 2023 στο Pamestoixima.gr

Στο Pamestoixima.gr θα βρεις πληθώρα στοιχηματικών επιλογών για το Final Four 2023! Αγορές αγώνων, παικτών και σούπερ αποδόσεις* για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας είναι στη διάθεση σου, για να ζήσεις κι εσύ την μοναδική εμπειρία διασκέδασης στο Final Four του Κάουνας!

Στο ανανεωμένο Pamestoixima.gr ζεις το παιχνίδι περισσότερο από ποτέ!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS FINAL FOUR 2023 FINAL FOUR FINAL FOUR ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ FINAL 4 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ