FINAL FOUR 2023

Final Four 2023, Ταβάρες: "Ο προπονητής μου έχει... καρύδια, πρέπει να του απολογηθείτε γιατί τον αμφισβητήσατε"

EUROLEAGUE 2022-2023 /  / FINAL-4 /  /  -   (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE 2022-2023 / / FINAL-4 / / - (KLODIAN LATO / EUROKINISSI) KLODIAN LATO / EUROKINISSI

Ο Ουόλτερ Ταβάρες πίστωσε μεγάλο μερίδιο της επιτυχίας της Ρεάλ στον Τσους Ματέο, τονίζοντας πως επικρίθηκε άδικα από τα ΜΜΕ και τον κόσμο. Παράλληλα, σημείωσε πόσο δύσκολοι αντίπαλοι είναι για αυτόν οι Μουσταφά Φαλ και Ταρίκ Μπλακ.

Υπόκλιση στον Τσους Ματέο έκανε ο MVP του Final Four 2023, Ουόλτερ Ταβάρες, στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου μετά τον τελικό με τον Ολυμπιακό και την κατάκτηση της EuroLeague από τη Ρεάλ. Παράλληλα, ο θηριώδης σέντερ της Βασίλισσας εξήρε τους Μουσταφά Φαλ και Ταρίκ Μπλακ, σημειώνοντας πως δεν αντιμετωπίζει συχνά τόσο δύσκολους αντιπάλους μέσα στη ρακέτα.

Αποστολή στο Κάουνας: Χάρης Σταύρου

Αναλυτικά, ο ψηλός από το Πράσινο Ακρωτήρι ανέφερε: "Δεν ξέρω πώς να περιγράψω τα συναισθήματά μου. Συγχαρητήρια στον προπονητή μου, γιατί υπέφερε περισσότερο απ' όλους ώστε να παίξουμε ως ομάδα, για να παλέψουμε γι' αυτή την ομάδα. Είναι πάντα δύσκολη η πρώτη σεζόν για έναν προπονητή, ειδικά στη Μαδρίτη.

Τον συγχαίρω, φτάσαμε εδώ χάρη σε εκείνον. Ο κόσμος δεν πίστευε σε εμάς, δεν πίστευε σε εκείνον, όμως ο Τσους είχε εμπιστοσύνη και το αξίζει όλο αυτό. Πρέπει να απολογηθείτε στον προπονητή μου, γιατί τον κριτικάρατε, τον αμφισβητήσατε, γιατί έβλεπα πολλά ονόματα προπονητών, όχι το δικό του. Έχει... καρύδια. Χωρίς αυτόν δεν θα ήμασταν εδώ.

Το ιατρικό τιμ με βοήθησε πολύ. Αντιμετώπισα πολλά προβλήματα, όμως όλοι ήταν αισιόδοξοι. Πονάω στο γόνατό μου, όμως ξέρω ότι πρέπει να βοηθήσω τον προπονητή μου γιατί πάντα πίστευε πολύ σε μένα. Με στήριξε στην επίθεση κι ας μην είμαι τόσο καλός, κάνω τη δουλειά μου στην άμυνα, οπότε οι τραυματισμοί απλώς συμβαίνουν και πρέπει να τους αντιμετωπίσεις για να βοηθήσεις την ομάδα σου να νικήσει.

Κάθε αγώνας είναι δύσκολος, πρέπει πάντα να βρίσκω τρόπους για να αμύνομαι. Πάντα αισθάνομαι ότι μαρκάρω τα τεσσάρια και όχι τα πεντάρια. Αυτό συμβαίνει μόνο με τον Φαλ και με τον Μπλακ του Ολυμπιακού. Για μένα ήταν καλό να αντιμετωπίσω αυτούς τους τύπους γιατί στη διάρκεια της σεζόν δεν αντιμετωπίζω πολλούς στο ποστ".

TAGS FINAL FOUR 2023 EUROLEAGUE FINAL FOUR EUROLEAGUE FINAL FOUR ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ