FINAL FOUR 2023

Final Four 2023, Ροντρίγκεθ: "Θα δω ξανά τον τελικό με τον Ολυμπιακό, δεν έχω καταλάβει πώς νικήσαμε"

Ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ σε αγώνα της Ρεάλ με τον Ολυμπιακό
Ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ σε αγώνα της Ρεάλ με τον Ολυμπιακό INTIME

Ο ηγέτης της Ρεάλ στον τελικό του Final Four με τον Ολυμπιακό, Σέρχιο Ροντρίγκεθ, δήλωσε ότι θα πρέπει να παρακολουθήσει ξανά το παιχνίδι, αφού δεν έχει καταλάβει πώς κατάφεραν οι Μαδριλένοι να φτάσουν στην νίκη.

Η ψυχωμένη Ρεάλ λύγισε τον Ολυμπιακό στον τελικό του Final Four χάρη σε ένα σερί 7-0 στο τέλος του αγώνα. Ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ ήταν αυτός που οδήγησε τους Μαδριλένους στην ανατροπή. Σύμφωνα με δήλωσή του ωστόσο στην ιστοσελίδα "basketnews.com"... δεν κατάλαβε πώς κατάφερε η Ρεάλ να φτάσει στην νίκη.

"Νιώθω κουρασμένος. Ήταν πολύ δύσκολο, αλλά είμαστε πολύ χαρούμενοι που καταφέραμε κάτι απίστευτο" δήλωσε αρχικά ο Ροντρίγκεθ, για να προσθέσει στην συνέχεια: "Απολαμβάνω να παίζω μπάσκετ. Θα παρακολουθήσω ξανά το παιχνίδι, γιατί δεν έχω καταλάβει ακόμα πώς καταφέραμε να νικήσουμε".

Ο Ροντρίγκεθ αναφέρθηκε και στο μεγαλείο της Ρεάλ, λέγοντας πως "είμαστε ένας απίστευτος σύλλογος. Πιστεύουμε ότι μπορούμε να πετυχαίνουμε σπουδαία πράγματα. Δουλεύουμε κάθε μέρα για να ζήσουμε τέτοιες στιγμές. Και ήμασταν απολύτως έτοιμοι, επειδή ξέρουμε ότι στο τέλος θα έχουμε την ευκαιρία να αποκτήσουμε πλεονέκτημα".

Κλείνοντας, ο Ροντρίγκεθ ανέφερε το πόσο δύσκολο είναι για μία ομάδα να κατακτήσει την EuroLeague: "Εγώ κατέκτησα την πρώτη μου EuroLeague στο 4ο Final Four μου. Έχασα δύο τελικούς πρώτα. Δεν είναι εύκολο. Είμαι περήφανος που έχω δύο EuroLeague με την Ρεάλ και μία με την ΤΣΣΚΑ. Έχω βρεθεί στο Final Four οχτώ φορές. Το πιο σημαντικό είναι η εμπειρία που κερδίζεις όταν φτάνεις σε αυτό το σημείο".

TAGS FINAL FOUR 2023 EUROLEAGUE FINAL FOUR FINAL FOUR FINAL FOUR ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΟΥΝΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ