FINAL FOUR 2023

Final Four 2023, Ολυμπιακός: Το τρίποντο του Βεζένκοβ που έδωσε το πρώτο προβάδισμα στον ημιτελικό με τη Μονακό

Final Four 2023, Ολυμπιακός: Το τρίποντο του Βεζένκοβ που έδωσε το πρώτο προβάδισμα στον ημιτελικό με τη Μονακό
PRINTSCREEN

Ένα τρίποντο δια χειρός Σάσα Βεζένκοβ στο 24' έφτασε το σερί του Ολυμπιακού απέναντι στη Μονακό στο 14-0 και έδωσε στους ερυθρόλευκους το πρώτο προβάδισμα στον ημιτελικό.

Αφηνιασμένος μπήκε ο Ολυμπιακός στο δεύτερο μέρος του ημιτελικού του Final Four 2023 με τη Μονακό. Οι παίκτες τους Γιώργου Μπαρτζώκα έτρεξαν ένα σερί 14-0 και προσπέρασαν για πρώτη φορά στο σκορ στο 24', μετά από τρίποντο του Σάσα Βεζένκοβ.

Φωτιά πήρε εκείνη τη στιγμή η Ζαλγκίριο Αρένα, με τους οπαδούς των ερυθρολεύκων να φωνάζουν με όλη τους τη δύναμη. Παράλληλα, οι πρόεδροι του Ολυμπιακού, πετάχτηκαν από τη θέση τους και ξέσπασαν σε έντονους πανηγυρισμούς.

Euroleague Final 4 με αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές και σούπερ προσφορές* | 21+

Το Final Four 2023 στο Pamestoixima.gr

Στο Pamestoixima.gr θα βρεις πληθώρα στοιχηματικών επιλογών για το Final Four 2023! Αγορές αγώνων, παικτών και σούπερ αποδόσεις* για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας είναι στη διάθεση σου, για να ζήσεις κι εσύ την μοναδική εμπειρία διασκέδασης στο Final Four του Κάουνας!

Στο ανανεωμένο Pamestoixima.gr ζεις το παιχνίδι περισσότερο από ποτέ!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS FINAL FOUR 2023 FINAL FOUR ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ EUROLEAGUE FINAL FOUR FINAL FOUR EUROLEAGUE ΚΑΟΥΝΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ