FINAL FOUR 2023

Final Four 2023, Ολυμπιακός: Το Κάουνας υποδέχθηκε την αποστολή των ερυθρολεύκων και το SPORT24 με κρύο και βροχή

Final Four 2023, Ολυμπιακός: Το Κάουνας υποδέχθηκε την αποστολή των ερυθρολεύκων και το SPORT24 με κρύο και βροχή

Από τον ήλιο και τη ζέστη της Αθήνας στο κρύο και τη βροχή του Κάουνας. Ο καιρός στη Λιθουανία δεν θυμίζει σε τίποτα αυτόν της Ελλάδας, αλλά όλα θα αλλάξουν τις επόμενες ημέρες. Το SPORT24 μεταφέρει το κλίμα από την έδρα του Final Four της EuroLeague.

Η αποστολή του Ολυμπιακού βρίσκεται στο Κάουνας για το Final Four της EuroLeague από το βράδυ της Τετάρτης 17 Μαΐου. Με μια βασική διαφορά σε σχέση με ό,τι άφησε στην Αθήνα. Τον καιρό.

Αποστολή στο Κάουνας: Παντελής Διαμαντόπουλος & Σπύρος Καβαλιεράτος

Top Price στην κατάκτηση του Final 4 από τον Ολυμπιακό σε απόδοση 3.30 | 21+

Από τον ήλιο και τη ζέστη στο κρύο και την βροχή του Κάουνας, κάτι που όμως δεν πρόκειται να ισχύσει για πολύ αφού αναμένεται ραγδαία αλλαγή (προς το καλύτερο) ήδη από αύριο, Πέμπτη 18 Μαΐου).

Το Final Four 2023 στο Pamestoixima.gr

Στο Pamestoixima.gr θα βρεις πληθώρα στοιχηματικών επιλογών για το Final Four 2023! Αγορές αγώνων, παικτών και σούπερ αποδόσεις* για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας είναι στη διάθεση σου, για να ζήσεις κι εσύ την μοναδική εμπειρία διασκέδασης στο Final Four του Κάουνας!

Στο ανανεωμένο Pamestoixima.gr ζεις το παιχνίδι περισσότερο από ποτέ!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS FINAL FOUR 2023 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΟΥΝΑΣ EUROLEAGUE EUROLEAGUE FINAL FOUR FINAL FOUR ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ FINAL FOUR
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ