FINAL FOUR 2023

Final Four 2023, Ολυμπιακός: Τα γούρια των ερυθρολεύκων και η καλύτερη στιγμή της χρονιάς και το Κάουνας

Final Four 2023, Ολυμπιακός: Τα γούρια των ερυθρολεύκων και η καλύτερη στιγμή της χρονιάς και το Κάουνας
PRINTSCREEN

Σλούκας, Κάναν, Βεζένκοβ, Γουόκαπ, Αμπόσι, Μπόλομποϊ, Φαλ και Πάπας ψηφίζουν την καλύτερη στιγμή του Ολυμπιακού στη σεζόν, αποκαλύπτουν τα γούρια τους και απαντάνε σε ερωτήσεις γνώσεων για την πόλη που φιλοξενεί το Final Four 2023.

Μετά τους Παπανικολάου, Λούντζης, Λαρεντζάκης, ΜακΚίσικ, Πίτερς, Μπλακ παίρνουν σκυτάλοι οι Σλούκας, Κάναν, Βεζένκοβ, Γουόκαπ, Αμπόσι, Μπόλομποϊ, Φαλ και Πάπας. Οι παίκτες του Ολυμπιακού ψηφίζουν την καλύτερη στιγμή της σεζόν -ναι σωστα καταλάβατε, το buzzer beater του Σλούκα στο Game 3 με τη Φενέρμπαχτσε-, αποκαλύπτουν τα γούρια τους και απαντάνε σε ερωτήσεις γνώσεων για την πόλη που θα φιλοξενήσει το Final Four 2023, δηλαδή το Κάουνας.

Final Four 2023: Τop Price Νικητής Διοργάνωσης Ολυμπιακός σε απόδοση 3.30 από το pamestoixima.gr

Το φετινό Final Four της EuroLeague μαζί με όλα τα παιχνίδια της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, θα είναι αποκλειστικά και για τις επόμενες 5 σεζόν στο Novasports.

Το Final Four 2023 στο Pamestoixima.gr

Στο Pamestoixima.gr θα βρεις πληθώρα στοιχηματικών επιλογών για το Final Four 2023! Αγορές αγώνων, παικτών και σούπερ αποδόσεις* για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας είναι στη διάθεση σου, για να ζήσεις κι εσύ την μοναδική εμπειρία διασκέδασης στο Final Four του Κάουνας!

Στο ανανεωμένο Pamestoixima.gr ζεις το παιχνίδι περισσότερο από ποτέ!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS FINAL FOUR 2023 FINAL FOUR ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ EUROLEAGUE EUROLEAGUE FINAL FOUR
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ