FINAL FOUR 2023

Final Four 2023, Ολυμπιακός - Ρεάλ: Οι διαιτητές του τελικού

Final Four 2023, Ολυμπιακός - Ρεάλ: Οι διαιτητές του τελικού
ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ / INTIME SPORTS

Η EuroLeague έκανε γνωστή την διαιτητική τριάδα του αυριανού (21/5) τελικού του Final Four της EuroLeague ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Ρεάλ (20:00, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24). Διαβάστε ποιοι είναι.

Η EuroLeague Basketball ενημέρωσε για τους τρεις διαιτητές του ημιτελικού του Final Four ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Ρεάλ (20:00, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24).

Αποστολή Κάουνας: Χάρης Σταύρου

Euroleague Final 4 με αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές και σούπερ προσφορές* | 21+

Πρόκειται για τους:
Σάσα Πουκλ (Σλοβενία) - Πρώτος διαιτητής
Γκίτις Βίλιους (Λιθουανία) - Δεύτερος διαιτητής
Μεντί Ντιφαλά (Γαλλία) - Τρίτος διαιτητής

Stand by θα είναι ο Εμίν Μόγκουλκοτς (Τουρκία)

Για την ιστορία, ο Βίλιους ήταν ένας εκ των τριών διαιτητών στον ημιτελικό του Ολυμπιακού με την Μονακό, ενώ οι Πουκλ και Ντιφαλά σφύριξαν τον ημιτελικό της Ρεάλ με την Μπαρτσελόνα.

Το Final Four 2023 στο Pamestoixima.gr

Στο Pamestoixima.gr θα βρεις πληθώρα στοιχηματικών επιλογών για το Final Four 2023! Αγορές αγώνων, παικτών και σούπερ αποδόσεις* για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας είναι στη διάθεση σου, για να ζήσεις κι εσύ την μοναδική εμπειρία διασκέδασης στο Final Four του Κάουνας!

Στο ανανεωμένο Pamestoixima.gr ζεις το παιχνίδι περισσότερο από ποτέ!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.



Το φετινό Final Four της EuroLeague μαζί με όλα τα παιχνίδια της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, θα είναι αποκλειστικά και για τις επόμενες 5 σεζόν στο Novasports

TAGS FINAL FOUR 2023 EUROLEAGUE FINAL FOUR EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ FINAL FOUR ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ FINAL FOUR ΚΑΟΥΝΑΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ