FINAL FOUR 2023

Final Four 2023, Ολυμπιακός - Ρεάλ: Ο Ντόντσιτς αναμένεται να παρευρεθεί στον τελικό

Ο Λούκα Ντόντσιτς
Ο Λούκα Ντόντσιτς © 2023 ROB GRAY/AP IMAGES

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, ο Λούκα Ντόντσιτς αναμένεται να βρεθεί στην Ζαλγκίριο Αρένα για να παρακολουθήσει τον τελικό του Final Four ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την αγαπημένη του Ρεάλ (20:00, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24).

Ο Λούκα Ντόντσιτς δεν ξεχνάει την Ρεάλ, την ομάδα που τον σύστησε στον κόσμο. Το έδειξε με τον τρόπο που πανηγύρισε στα social media την νίκη επί της Μπαρτσελόνα στον ημιτελικό του Final Four. Και αναμένεται να το δείξει και στον σημερινό (21/5) τελικό των Μαδριλένων με τον Ολυμπιακό (20:00, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24).

Euroleague Final 4 με αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές και σούπερ προσφορές* | 21+

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, ο σταρ των Μάβερικς αναμένεται να βρίσκεται το βράδυ στην Ζαλγκίριο Αρένα προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά τον μεγάλο τελικό και να στηρίξει με τον τρόπο του την Ρεάλ.

Το Final Four 2023 στο Pamestoixima.gr

Στο Pamestoixima.gr θα βρεις πληθώρα στοιχηματικών επιλογών για το Final Four 2023! Αγορές αγώνων, παικτών και σούπερ αποδόσεις* για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας είναι στη διάθεση σου, για να ζήσεις κι εσύ την μοναδική εμπειρία διασκέδασης στο Final Four του Κάουνας!

Στο ανανεωμένο Pamestoixima.gr ζεις το παιχνίδι περισσότερο από ποτέ!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.



Το φετινό Final Four της EuroLeague μαζί με όλα τα παιχνίδια της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, θα είναι αποκλειστικά και για τις επόμενες 5 σεζόν στο Novasports

TAGS FINAL FOUR 2023 EUROLEAGUE FINAL FOUR FINAL FOUR ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ FINAL FOUR EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΛΟΥΚΑ ΝΤΟΝΤΣΙΤΣ NBA ΗΠΑ ΜΑΒΕΡΙΚΣ ΚΑΟΥΝΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ