FINAL FOUR 2023

Final Four 2023, Ολυμπιακός - Ρεάλ Μαδρίτης: Κόκκινη βάφτηκε η πλατεία του Κάουνας, ώρες πριν τον τελικό

Final Four 2023, Ολυμπιακός - Ρεάλ Μαδρίτης: Κόκκινη βάφτηκε η πλατεία του Κάουνας, ώρες πριν τον τελικό
SPORT24.GR

Χιλιάδες οπαδοί του Ολυμπιακού έβαψαν κόκκινη την κεντρική πλατεία του Κάουνας περίπου πέντε ώρες πριν από τον τελικό του Final Four 2023 με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Πέντε ώρες πριν από το μεγάλο τελικό του Final Four 2023 ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Ρεάλ Μαδρίτης, χιλιάδες ερυθρόλευκοι οπαδοί κατέκλυσαν την κεντρική πλατεία του Κάουνας, κάνοντας ζέσταμα και δίνοντας μια γεύση για το τι πρόκειται να ακολουθήσει στη Ζαλγκίριο Αρένα.

Αποστολή στο Κάουνας: Χάρης Σταύρου

Euroleague Final 4 με αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές και σούπερ προσφορές* | 21+

Ο ενθουσιασμός είναι εξάλλου πολύ μεγάλος και οι προσδοκίες υψηλές για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, που διεκδικεί την τέταρτη κούπα της στην EuroLeague.

Το Final Four 2023 στο Pamestoixima.gr

Στο Pamestoixima.gr θα βρεις πληθώρα στοιχηματικών επιλογών για το Final Four 2023! Αγορές αγώνων, παικτών και σούπερ αποδόσεις* για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας είναι στη διάθεση σου, για να ζήσεις κι εσύ την μοναδική εμπειρία διασκέδασης στο Final Four του Κάουνας!

Στο ανανεωμένο Pamestoixima.gr ζεις το παιχνίδι περισσότερο από ποτέ!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS FINAL FOUR 2023 EUROLEAGUE FINAL FOUR FINAL FOUR ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΟΥΝΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ