ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Final Four 2023, Ολυμπιακός: Η αποστολή "πολιορκήθηκε" από δημοσιογράφους μόλις πάτησε στο Κάουνας

Final Four 2023, Ολυμπιακός: Η αποστολή "πολιορκήθηκε" από δημοσιογράφους μόλις πάτησε στο Κάουνας
SPORT24

Πλήθος δημοσιογράφων περίμενε την αποστολή του Ολυμπιακού στο αεροδρόμιο του Κάουνας, για τις πρώτες δηλώσεις επί λιθουανικού εδάφους.

Το τσάρτερ που μετέφερε την αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε στο Κάουνας λίγο πριν από τις 20:00, με τα λόγια του Γιώργου Μπαρτζώκα κατά την αναχώρηση αυτής να αποδεικνύονται εύστοχα. Με το καλημέρα.. Βλέπετε, άμα τη αφίξει της αποστολής στο αεροδρόμιο του Κάουνας, δεκάδες δημοσιογράφοι ήταν εκεί για να περιμένουν τον Γιώργο Μπαρτζώκα και τους παίκτες του για δηλώσεις.

Αποστολή στο Κάουνας: Σπύρος Καβαλιεράτος

Top Price στην κατάκτηση του Final 4 από τον Ολυμπιακό σε απόδοση 3.30 | 21+

Ο προπονητής του Ολυμπιακού και ο Σάσα Βεζένκοβ ήταν αυτοί που βρέθηκαν στο επίκεντρο της προσοχής, με αμφοτέρους να μιλούν για μερικά λεπτά στα κανάλια και να αποτυπώνουν τις σκέψεις τους, εν όψει του μεγάλου ραντεβού της Zalgirio Arena.

Ακολούθως, άπαντες επιβιβάστηκαν στο πούλμαν για να μεταβούν στο ξενοδοχείο, δεδομένου πως το σημερινό πρόγραμμα ήταν γεμάτο (με προπόνηση και ταξίδι). Οπότε σειρά παίρνει η ξεκούραση, πριν οι ερυθρόλευκοι πατήσουν τη Zalgirio Arena για πρώτη φορά, την Πέμπτη 18 Μαΐου.

Ο Σάσα Βεζένκοβ μιλά στον λιθουανικό Τύπο
Ο Σάσα Βεζένκοβ μιλά στον λιθουανικό Τύπο SPORT24

Το Final Four 2023 στο Pamestoixima.gr

Στο Pamestoixima.gr θα βρεις πληθώρα στοιχηματικών επιλογών για το Final Four 2023! Αγορές αγώνων, παικτών και σούπερ αποδόσεις* για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας είναι στη διάθεση σου, για να ζήσεις κι εσύ την μοναδική εμπειρία διασκέδασης στο Final Four του Κάουνας!

Στο ανανεωμένο Pamestoixima.gr ζεις το παιχνίδι περισσότερο από ποτέ!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE EUROLEAGUE FINAL FOUR FINAL FOUR 2023 ΚΑΟΥΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ ΒΕΖΕΝΚΟΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ