FINAL FOUR 2023

Final Four 2023, Ολυμπιακός: Διάσπαρτοι στη Ζαλγκίριο Αρένα οι ερυθρόλευκοι, ίσως ξεπεράσουν τις 5.000

Final Four 2023, Ολυμπιακός: Διάσπαρτοι στη Ζαλγκίριο Αρένα οι ερυθρόλευκοι, ίσως ξεπεράσουν τις 5.000
@SPORT24.GR

Σε αυτά τα σημεία της Ζαλγκίριο Αρένα θα κάθονται οι φίλοι του Ολυμπιακού στον ημιτελικό του Final Four 2023 κόντρα στη Μονακό.

Διάσπαρτοι σε διάφορα σημεία της Ζαλγκίριο Αρένα, και όχι συγκεντρωμένοι σε μία πλευρά της εξέδρας, θα είναι οι οπαδοί του Ολυμπιακού στον ημιτελικό του Final Four 2023 κόντρα στη Μονακό (18:00 Novasports Prime και LIVE από το SPORT24). Οι εκτιμήσεις κάνουν, μάλιστα, λόγο ίσως και για περισσότερους από 5.000 φίλους των ερυθρολεύκων, που ταξίδεψαν μέχρι το Κάουνας για να στηρίξουν την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Αποστολή στο Κάουνας: Χάρης Σταύρου

Όπως ανέφερε ο Sports Director της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Χρήστος Μπαφές, στην κάμερα του SPORT24 (σ.σ. δείτε στο βίντεο από το 19.35-23.15) ο μεγαλύτερος όγκος των υποστηρικτών του Ολυμπιακού θα βρίσκεται απ' άκρη σ' άκρη στο πέταλο, ενώ κάποιοι, λίγοι, θα έχουν τις θέσεις τους σε κεντρικά σημεία του γηπέδου.

Τop Price Νικητής Διοργάνωσης Ολυμπιακός σε απόδοση 3.30 από το pamestoixima.gr

Το Final Four 2023 στο Pamestoixima.gr

Στο Pamestoixima.gr θα βρεις πληθώρα στοιχηματικών επιλογών για το Final Four 2023! Αγορές αγώνων, παικτών και σούπερ αποδόσεις* για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας είναι στη διάθεση σου, για να ζήσεις κι εσύ την μοναδική εμπειρία διασκέδασης στο Final Four του Κάουνας!

Στο ανανεωμένο Pamestoixima.gr ζεις το παιχνίδι περισσότερο από ποτέ!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS FINAL FOUR 2023 FINAL FOUR ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ EUROLEAGUE FINAL FOUR ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΟΥΝΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ