FINAL FOUR 2023

Final Four 2023: Ο Ολυμπιακός έτοιμος για τον τελικό και οι φίλαθλοί του στις κάλπες

Final Four 2023: Ο Ολυμπιακός έτοιμος για τον τελικό και οι φίλαθλοί του στις κάλπες

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για τον αυριανό (21/5) τελικό του Final Four της EuroLeague κόντρα στην Ρεάλ (20:00, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24), αλλά οι φίλαθλοί του είναι έτοιμοι και για τις εκλογές, με κάποιους εξ αυτών να ψηφίζουν από το Κάουνας. Ο Παντελής Διαμαντόπουλος ήταν εκεί.

Ο Ολυμπιακός και οι φίλαθλοί του μετρούν αντίστροφα για τον αυριανό (21/5) τελικό του Final Four κόντρα στην Ρεάλ (20:00, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24), αλλά αρκετοί από αυτούς έχουν στο μυαλό τους και κάτι άλλο: Τις αυριανές εκλογές στην χώρα μας.

Αποστολή Κάουνας: Παντελής Διαμαντόπουλος

Έχοντας κάνει αίτηση 12 ημέρες πριν από την προκήρυξη των εκλογών για να ψηφίσουν από το εξωτερικό, κάποιοι φίλοι των "ερυθρόλευκων" βρέθηκαν σε μία κάλπη που έχει στηθεί στο Κάουνας για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.

Ευρωλίγκα στο pamestoixima.gr με σούπερ στοιχηματικές επιλογές | 21+

Το SPORT24 ήταν εκεί, με δύο φιλάθλους του Ολυμπιακού, τον Άγη και τον Νεκτάριο, να μιλούν στην κάμερα για αυτή την ιδιαίτερη εμπειρία και να κάνουν και την πρόβλεψή τους για τον τελικό.

Δείτε το VIDEO:

Το Final Four 2023 στο Pamestoixima.gr

Στο Pamestoixima.gr θα βρεις πληθώρα στοιχηματικών επιλογών για το Final Four 2023! Αγορές αγώνων, παικτών και σούπερ αποδόσεις* για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας είναι στη διάθεση σου, για να ζήσεις κι εσύ την μοναδική εμπειρία διασκέδασης στο Final Four του Κάουνας!

Στο ανανεωμένο Pamestoixima.gr ζεις το παιχνίδι περισσότερο από ποτέ!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS FINAL FOUR 2023 EUROLEAGUE FINAL FOUR FINAL FOUR ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ FINAL FOUR EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΟΥΝΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ