FINAL FOUR 2023

Final Four 2023, Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης στο SPORT24: "Ο Σάσα Βεζένκοβ θα μας κάνει το τραπέζι για το MVP, δεν το συζητάμε"

Ο Λαρεντζάκης πριν την προπόνηση του Ολυμπιακού
Ο Λαρεντζάκης πριν την προπόνηση του Ολυμπιακού PRINT SCREEN

Λίγο πριν από την πρώτη (και τελευταία) προπόνηση του Ολυμπιακού πριν από τον ημιτελικό του Final Four στο Κάουνας, ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης μίλησε στο SPORT24 γι αυτό που χρωστάει (sic) ο Σάσα Βεζένκοβ στους συμπαίκτες του, αλλά και το μάθημα που πήραν όλοι από το Βελιγράδι.

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης τόνισε στο SPORT24 πως θέλει... κέρασμα από τον Σάσα Βεζένκοβ επειδή κέρδισε τον τίτλο του MVP στη regular season της EuroLeague, ενώ παράλληλα εξήγησε τι έχει αλλάξει σε σχέση με το Final Four του Βελιγραδίου για τον Ολυμπιακό εν όψει της μονομαχίας με τη Μονακό στο Κάουνας (19/5, 18:00, NOVASPORTS PRIME, LIVE από το SPORT24).

Final Four 2023: Τop Price Νικητής Διοργάνωσης Ολυμπιακός σε απόδοση 3.30 από το pamestoixima.gr

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το "MVP" του Σάσα Βεζένκοβ: "Θα μας κάνει ένα τραπέζι, δεν το συζητάμε αυτό. Το έχει πει, το ξέρει. Του λέω δημόσια συγχαρητήρια, γιατί πάνω απ όλα είναι φίλος μου. Είμαι περήφανος για εκείνον. Ο Σάσα έχει δουλέψει πάρα πολύ, όπως όλοι μας. Δείχνει πως αν δουλεύεις και πιστεύεις στον εαυτό σου, μπορείς να καταφέρεις τα πάντα. Είναι ένα παιδί που δεν έχει σταματήσει ποτέ, δεν έχει περάσει λίγα. Είναι μεγάλη επιβράβευση αυτό".

Για τις πιθανότητες των τεσσάρων μονομάχων να κατακτήσουν το τρόπαιο: "Όλες οι ομάδες σε αυτό το επίπεδο, για να βρίσκονται εδώ, έχουν πιθανότητες να κατακτήσουν το τρόπαιο. Έχουμε δείξει πως αξίζουμε που βρισκόμαστε εδώ".

Για το Final Four του Βελιγραδίου: "Έχουμε σκεφτεί ό,τι έγινε πέρσι ως οδηγό για ό,τι έγινε την πρώτη φορά, για να φύγει η κρυάδα. Φέτος είναι τελείως διαφορετικά τα πράγματα. Έχουμε μια πολύ δυνατή ομάδα. Θεωρώ πως είμαστε σε ένα πολύ καλό επίπεδο".

Για τη Μονακό: "Έχει πολύ επιθετικό ταλέντο και παίκτες με ταλέντο στο "ένας με έναν". Ο ρυθμός θα παίξει σημαντικό ρόλο στον αγώνα".

Το Final Four 2023 στο Pamestoixima.gr

Στο Pamestoixima.gr θα βρεις πληθώρα στοιχηματικών επιλογών για το Final Four 2023! Αγορές αγώνων, παικτών και σούπερ αποδόσεις* για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας είναι στη διάθεση σου, για να ζήσεις κι εσύ την μοναδική εμπειρία διασκέδασης στο Final Four του Κάουνας!

Στο ανανεωμένο Pamestoixima.gr ζεις το παιχνίδι περισσότερο από ποτέ!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS FINAL FOUR 2023 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΟΥΝΑΣ EUROLEAGUE EUROLEAGUE FINAL FOUR FINAL FOUR
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ