FINAL FOUR 2023

Final Four 2023, Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης στη Game Night: "Ο κόουτς μίλησε όπως έπρεπε και τον ακούσαμε"

Final Four 2023, Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης στη Game Night: "Ο κόουτς μίλησε όπως έπρεπε και τον ακούσαμε"
ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ ΑΠΟ ΒΙΝΤΕΟ

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης μίλησε στη Game Night μετά τη θρυλική πρόκριση του Ολυμπιακού στον τελικό του Final Four και μεταξύ άλλων τόνισε ότι οι ερυθρόλευκοι με την ανατροπή έδειξαν γιατί είναι μεγάλη ομάδα.

Ο Ολυμπιακός προκρίθηκε στον τελικό του Final Four της EuroLeague, καθώς επικράτησε της Μονακό 76-62. Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης σε δηλώσεις του στη Game Night αμέσως μετά το ματς ανέφερε μεταξύ άλλων ότι οι παίκτες κατάφεραν να ξεπεράσουν το άγχος και έδειξαν ότι είναι μεγάλη ομάδα και γιατί έφτασαν μέχρι εκεί.

Euroleague με 0% γκανιότα, αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές και σούπερ προσφορές* | 21+

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης στη Game Night: Για το ότι είχε πει ότι θα προκριθούν ο Ολυμπιακός και η Σίτι στον τελικό: "Τι να απαντήσω για τη Σίτι (γέλια); Καλώς ή κακώς ό,τι εμπειρία και να έχεις υπάρχει μια "Α" πίεση και άγχος. Ήμασταν λίγο νευρικοί στο ξεκίνημα. Μπήκαμε όμως στα αποδυτήρια, ο κόουτς μας είπε να ξεκινήσουμε την άμυνα, να βρούμε ρυθμό από εκεί.

Τον ακούσαμε σε μεγάλο βαθμό και ξεκινήσαμε έτσι. Βάλαμε τα σουτ και παίξαμε ένα όμορφο μπάσκετ. Η Μονακό πάγωσε, δεν περίμενα να αντιδράσει έτσι. Δείξαμε ότι είμαστε ομάδα και γιατί είμαστε εδώ".

Για τη μεταστροφή που έγινε στο ημίχρονο: "Η ψυχολογική πίεση, όταν θέλεις να κερδίσεις υπάρχει παντού. Θεωρώ ότι έχουμε την εμπειρία και το διαχειριστήκαμε σε μεγάλο βαθμό. Ο κόουτς μίλησε όπως έπρεπε να μιλήσει.

Τον ακούσαμε και το βάλαμε μέσα μας. Ήταν θέμα ρυθμού και ψυχολογίας. Όταν θέλεις να πετύχεις έξτρα πίεση. Θεωρώ ότι είναι λογικό. Δείξαμε ότι δεν είμαστε τυχαία εδώ και ότι είμαστε μεγάλη ομάδα. Ο Γουόκαπ έβαλε μηδέν πόντους και έδειξε ότι παίζει καλά".

Για το ότι πριν από μερικά χρόνια εκείνος και η Μονακό ήταν στον τελικό του Champions League, αλλά τώρα είναι στη EuroLeague, τι ήταν αυτό που τους έφερε εδώ: "Εγώ μπορώ να σου απαντήσω για μένα. Με έφερε η σκληρή δουλειά. Πάντα πίστευα στον εαυτό μου και ήθελα να παίξω αυτά τα ματς. Τώρα η Μονακό δεν ξέρω. Δεν επαναπαυόμαστε σε αυτό. Έχουμε ένα ματς την Κυριακή και πάμε δυνατά".

Για το αν υπάρχει πίεση: "Εννοείται ότι υπάρχει μια πίεση. Είναι ένα ματς. Έχουμε πολύ καλή ψυχολογία και πάμε όλοι μαζί δυνατά".

Το Final Four 2023 στο Pamestoixima.gr

Στο Pamestoixima.gr θα βρεις πληθώρα στοιχηματικών επιλογών για το Final Four 2023! Αγορές αγώνων, παικτών και σούπερ αποδόσεις* για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας είναι στη διάθεση σου, για να ζήσεις κι εσύ την μοναδική εμπειρία διασκέδασης στο Final Four του Κάουνας!

Στο ανανεωμένο Pamestoixima.gr ζεις το παιχνίδι περισσότερο από ποτέ!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS FINAL FOUR 2023 GAME NIGHT ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE FINAL FOUR FINAL 4
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ