FINAL FOUR 2023

Final Four 2023, Μπαρτσελόνα: Ο Σάρας έχασε ξανά, το τέλος πλησιάζει

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στον ημιτελικό του Final Four με τη Ρεάλ
Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στον ημιτελικό του Final Four με τη Ρεάλ EUROKINISSI

Ούτε η τέταρτη απόπειρα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους να οδηγήσει την ομάδα του στην ευρωπαϊκή κορυφή στέφθηκε με επιτυχία. Σε δυσμενή θέση ο Λιθουανός προπονητής.

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους άλλαξε εκ νέου την Μπαρτσελόνα προκειμένου να φτάσει στην κορυφή της EuroLeague. Στο τέλος της ημέρας ήπιε ξανά το ποτήρι με το πικρό κρασί. Διότι η ήττα με 78-66 από τη Ρεάλ Μαδρίτης στο clasico του Final Four τον άφησε εκτός νυμφώνος.

Ο Λιθουανός προπονητής έχει φτάσει τέσσερις φορές στην τελική φάση της διοργάνωσης, αλλά σε καμία εξ αυτών δεν ολοκλήρωσε τη δουλειά του. Κι αν η Ζάλγκιρις το 2018 ήταν το απόλυτο αουτσάιντερ και η τρίτη θέση, μετά τον αποκλεισμό από τη Φενέρμπαχτσε του Ομπράντοβιτς, θεωρήθηκε υπέρβαση, ό,τι συνέβη από 'κει και πέρα μπορεί άνετα να περιγραφεί ως κάζο.

Euroleague Final 4 με αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές και σούπερ προσφορές* | 21+

Η Μπαρτσελόνα των δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ δομήθηκε για να κατακτήσει τα πρωτεία, αλλά σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις έμεινε στην προσπάθεια. Το 2021 ήταν η Αναντολού Εφές που την νίκησε στον τελικό, το 2022 ακολούθησε το 86-83 από τη Ρεάλ Μαδρίτης που της στέρησε τον τελικό, ενώ εφέτος η πληγωμένη βασίλισσα την ταπείνωσε εκ νέου στο Κάουνας.

Ο αποκλεισμός είναι πολύ πιθανό πια να φέρει το διαζύγιο με τον Γιασικεβίτσιους στο φινάλε της χρονιάς, ανεξαρτήτως του τι θα γίνει πλέον στη Liga Endesa. Ήδη τα λευκά μαντήλια έκαναν την εμφάνισή τους στη Ζαλγκίριο Αρένα.

Ο Σάρας δεν έχει φέρει εις πέρας την αποστολή του και ο Τσάβι Πασκουάλ είναι ο πιθανότερος αντικαταστάτης του, αφού αυτή η επιστροφή του στη Βαρκελώνη έχει πάρα πολλούς υποστηρικτές.

Το Final Four 2023 στο Pamestoixima.gr

Στο Pamestoixima.gr θα βρεις πληθώρα στοιχηματικών επιλογών για το Final Four 2023! Αγορές αγώνων, παικτών και σούπερ αποδόσεις* για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας είναι στη διάθεση σου, για να ζήσεις κι εσύ την μοναδική εμπειρία διασκέδασης στο Final Four του Κάουνας!

Στο ανανεωμένο Pamestoixima.gr ζεις το παιχνίδι περισσότερο από ποτέ!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS FINAL FOUR 2023 EUROLEAGUE FINAL FOUR FINAL FOUR EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ