FINAL FOUR 2023

Final Four 2023, Μπαρτσελόνα: Ο Νίκολα Μίροτιτς αποκάλυψε τη μεγαλύτερη αλλαγή στον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους

Final Four 2023, Μπαρτσελόνα: Ο Νίκολα Μίροτιτς αποκάλυψε τη μεγαλύτερη αλλαγή στον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους
ΜΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ / INTIME SPORTS

Ο Νίκολα Μίροτιτς μίλησε στο Ισπανικό Πρακτορείο Ειδήσεων (EFE) για τη βασικότερη αλλαγή που έχει εντοπίσει στον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους τη φετινή σεζόν, εκφράζοντας παράλληλα το παράπονο/προβληματισμό για τον όγκο των αγώνων.

Η Μπαρτσελόνα βρίσκεται για τρίτη σερί χρονιά σε Final Four της EuroLeague, ελπίζοντας πως αυτή τη φορά η ιστορία θα γραφτεί διαφορετικά. Εν πολλοίς, στηρίζεται άλλωστε στον Νίκολα Μίροτιτς, το πιο βαρύ συμβόλαιό της, τον ηγέτη της.

Λίγες ημέρες πριν από τους αγώνες που θα κρίνουν τον Πρωταθλητή Ευρώπης για το 2022/23, ο πολύπειρος φόργουορντ μίλησε για τη βασικότερη αλλαγή που έχει εντοπίσει στον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, το συμβόλαιό του, ενώ εξέφρασε παράλληλα το παράπονό του για τον όγκο των αγώνων σε κάθε σεζόν.

Τop Price Νικητής Διοργάνωσης Ολυμπιακός σε απόδοση 3.30 από το pamestoixima.gr

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο EFE:

Για τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους: "Είναι ένας πολύ απαιτητικός προπονητής, όπως θα έπρεπε. Αλλά πρέπει να ξέρεις τις στιγμές που πρέπει να ελέγξεις την ομάδα, να την προσεγγίσεις και να την ηρεμήσεις. Είναι κάτι που κάνει πολύ καλύτερα φέτος. Επίσης, επικοινωνεί πολύ καλύτερα με τους παίκτες, κάτι που είναι επίσης σημαντικό. Είναι γενικά πιο ήρεμος, χωρίς όμως να χάνει τα χαρακτηριστικά του εαυτού του".

Για το βαρύ καλεντάρι: "Υπάρχουν περισσότεροι αγώνες απ' ότι θα έπρεπε. Αν κοιτάξεις τους τραυματισμούς, σχεδόν ουδεμία ομάδα στη Liga Endesa ή την EuroLeague έχει γεμάτο ρόστερ, ανά πάσα στιγμή. Προπονητές όπως ο Έτορε Μεσίνα, ο Σέρτζιο Σκαριόλο κι ο Δημήτρης Ιτούδης έχουν ήδη μιλήσει γι αυτό το θέμα. Η EuroLeague δεν είναι το μοναδικό πρωτάθλημα. Η σεζόν διαρκεί επίσης πολύ στη Liga Endesa. Θα πρέπει είτε να αλλάξουν τον τρόπο διεξαγωγής είτε να μειώσουν τον αριθμό των ομάδων. Σκεφτείτε τους παίκτες που παράλληλα εκπροσωπούν την εθνική ομάδα της χώρας τους. Είναι ξεκάθαρο για μένα πως δεν σκέφτονται τους παίκτες, αλλά μόνο τις διοργανώσεις και το επιχειρηματικό κομμάτι".

Για το μέλλον του στην Μπαρτσελόνα: "Ειλικρινά, έχω συμβόλαιο, αλλά μια προσέγγιση γι αυτό που πρόκειται να συμβεί δεν είναι κάτι που βρίσκεται στα δικά μου χέρια. Απλά θέλω να πω ότι εισπράττω μεγάλη αγάπη από τους φιλάθλους και τους ανθρώπους της ομάδας. Αντιλαμβάνομαι αυτά που γίνονται στο εσωτερικό του συλλόγου, αλλά είμαι ήρεμος. Είμαι εδώ για να παίξω στον τελικό του Final Four και της Liga Endesa. Το πιο σημαντικό τώρα είναι να κερδίσουμε. Από εκεί κι έπειτα, θα δούμε. Έχω ακόμη δύο χρόνια συμβόλαιο, τα οποία ελπίζω πως θα εξαντλήσω, αν είμαι υγιής".

Το Final Four 2023 στο Pamestoixima.gr

Στο Pamestoixima.gr θα βρεις πληθώρα στοιχηματικών επιλογών για το Final Four 2023! Αγορές αγώνων, παικτών και σούπερ αποδόσεις* για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας είναι στη διάθεση σου, για να ζήσεις κι εσύ την μοναδική εμπειρία διασκέδασης στο Final Four του Κάουνας!

Στο ανανεωμένο Pamestoixima.gr ζεις το παιχνίδι περισσότερο από ποτέ!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS FINAL FOUR 2023 EUROLEAGUE FINAL FOUR EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ