FINAL FOUR 2023

Final Four 2023, Μπαρτσελόνα: Ο Γιοκουμπάιτις έφτιαξε τα σπασμένα του δόντια στις 3 τα ξημερώματα

Final Four 2023, Μπαρτσελόνα: Ο Γιοκουμπάιτις έφτιαξε τα σπασμένα του δόντια στις 3 τα ξημερώματα
@JOKUBAITIS13 INSTAGRAM

Τα δύο μπροστινά του δόντια έσπασε ο Ρόκας Γιοκουμπάιτις στη διάρκεια του ημιτελικού του Final Four 2023 ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλ. Ο νεαρός γκαρντ μετέβη αμέσως μετά το τέλος του αγώνα σε οδοντιατρική κλινική, προκειμένου να διορθωθεί άμεσα το πρόβλημα.

Σαν να μην έφτανε η ήττα από τη Ρέαλ στον ημιτελικό του Final Four 2023, ο Ρόκας Γιοκουμπάιτις έχασε και δύο δόντια κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Euroleague με 0% γκανιότα, αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές και σούπερ προσφορές* | 21+

Ο Λιθουανός γκαρντ της Μπαρτσελόνα είχε μία άτσαλη προσγείωση με το σαγόνι στο παρκέ της Ζαλγκίριο Αρένα, κατά την οποία έσπασε τα δύο πάνω, μπροστινά του δόντια. Μετά το φινάλε του αγώνα με τη βασίλισσα, και περίπου 3 ώρες μετά τα μεσάνυχτα, ο Γιοκουμπάιτις είχε δει το χαμόγελό του να επιστρέφει σε κανονικά επίπεδο, και μοιράστηκε τη στιγμή μέσω social media, ευχαριστώντας την οδοντριατρική κλινική που τον φιλοξένησε, αλλά και τη γιατρό που τον φρόντισε.

Το Final Four 2023 στο Pamestoixima.gr

Στο Pamestoixima.gr θα βρεις πληθώρα στοιχηματικών επιλογών για το Final Four 2023! Αγορές αγώνων, παικτών και σούπερ αποδόσεις* για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας είναι στη διάθεση σου, για να ζήσεις κι εσύ την μοναδική εμπειρία διασκέδασης στο Final Four του Κάουνας!

Στο ανανεωμένο Pamestoixima.gr ζεις το παιχνίδι περισσότερο από ποτέ!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS FINAL FOUR 2023 EUROLEAGUE FINAL FOUR EUROLEAGUE FINAL FOUR ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ