FINAL FOUR 2023

Final Four 2023, Μοτιεγιούνας: "Έχουμε έξτρα κίνητρο κόντρα στον Ολυμπιακό"

Final Four 2023, Μοτιεγιούνας: "Έχουμε έξτρα κίνητρο κόντρα στον Ολυμπιακό"
SPORT24

Ο Ντονάτας Μοτιεγιούνας μίλησε στους δημοσιογράφους κατά την άφιξη της αποστολής της Μονακό στο Κάουνας, όντας άλλωστε αυτός που ξέρει καλύτερα από κάθε άλλον τα κατατόπια.

Λίγα λεπτά μετά από τον Ολυμπιακό έφτασε στο Κάουνας κι η αποστολή της Μονακό. Με τον Ντονάτας Μοτιεγιούνας να γίνεται ανάρπαστος και να μην χαλάει χατίρι σε κανέναν, δεδομένου πως έκανε υπομονή για να ικανοποιήσει τους πάντες και να απαντήσει σε όλα τα ερωτήματα που του τέθηκαν.

Αποστολή στο Κάουνας: Χάρης Σταύρου

Final Four 2023: Τop Price Νικητής Διοργάνωσης Ολυμπιακός σε απόδοση 3.30 από το pamestoixima.gr

Μεταξύ αυτών κι εκείνη του SPORT24, το οποίο τον ρώτησε τι περιμένει από το συναπάντημα με τον Ολυμπιακό, δεδομένου ότι η Μονακό έχει κερδίσει δύο φορές φέτος την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.

"Η ατμόσφαιρα θα είναι δύσκολη, αφού περιμένουμε πολύ κόσμο του Ολυμπιακού. Η μάχη είναι μάχη. Ξέρουμε πολύ καλά τον Ολυμπιακό. Πέρσι μας απέκλεισαν από το Final Four. Φέτος έχουμε έξτρα κίνητρο και προσδοκούμε σε μια μεγάλη μονομαχία. Όλοι έχουν τις αδυναμίες τους. Δεν είναι δική μου δουλειά να τοποθετηθώ γι αυτό. Το παιχνίδι είναι σε δύο μέρες, οπότε θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να δουλέψουμε σκληρά μέχρι τότε για να κερδίσουμε. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να εκθέσουμε τις αδυναμίες του Ολυμπιακού" ανέφερε αρχικά πριν του γίνει ερώτηση για το μαρκάρισμα του Σάσα Βεζένκοβ και την προσοχή που θα πρέπει να δείξει η Μονακό:

"Δεν έχει να κάνει μόνο με αυτόν, αλλά με όλη την ομάδα του Ολυμπιακού. Πρόκειται για έναν πολύ έξυπνο παίκτη, που κινείται εξαιρετικά μακριά από την μπάλα. Είναι όλοι τους σπουδαίοι παίκτες, δύσκολοι στην αντιμετώπιση".

Το Final Four 2023 στο Pamestoixima.gr

Στο Pamestoixima.gr θα βρεις πληθώρα στοιχηματικών επιλογών για το Final Four 2023! Αγορές αγώνων, παικτών και σούπερ αποδόσεις* για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας είναι στη διάθεση σου, για να ζήσεις κι εσύ την μοναδική εμπειρία διασκέδασης στο Final Four του Κάουνας!

Στο ανανεωμένο Pamestoixima.gr ζεις το παιχνίδι περισσότερο από ποτέ!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS FINAL FOUR 2023 EUROLEAGUE FINAL FOUR FINAL FOUR EUROLEAGUE ΜΟΝΑΚΟ ΚΑΟΥΝΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ