FINAL FOUR 2023

Final Four 2023, Μονακό: Η απάντηση του Ομπράντοβιτς στα σχόλια του Μάικ Τζέιμς για τον ημιτελικό

Ο Σάσα Ομπράντοβιτς στον πάγκο της Μονακό
Ο Σάσα Ομπράντοβιτς στον πάγκο της Μονακό EUROKINISSI

Τι υποστήριξε ο Σάσα Ομπράντοβιτς στην κριτική του Μάικ Τζέιμς μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στον ημιτελικό του Final Four.

Πολύ ντόρο προκάλεσαν οι δημόσιες ενστάσεις που εξέφρασε ο Μάικ Τζέιμς για την τακτική της Μονακό στο κομβικό τρίτο δεκάλεπτο του ημιτελικού απέναντι στον Ολυμπιακό με συνέπεια το ερυθρόλευκο 27-2 που ανέτρεψε τα δεδομένα. Ο Αμερικάνος γκαρντ υποστήριξε ότι οι επιθέσεις θα έπρεπε να περνούν από τα δικά του χέρια, διότι και έμπειρος είναι και το αστέρι του συνόλου, έτσι ώστε να 'ναι αυτός που θα ξεκολλήσει τους υπόλοιπους.

Euroleague Final 4 με αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές και σούπερ προσφορές* | 21+

Ο Σέρβος κόουτς των Μονεγάσκων κρίθηκε, μετά από ερώτηση συμπατριώτη του δημοσιογράφου, να σχολιάσει τα λεγόμενα του παίκτη του, στις δηλώσεις ενόψει του μικρού τελικού της Κυριακής, και ενώ αρχικά είπε ότι ο Τζέιμς αρέσκεται "σε τέτοιου είδους σχόλια", κατόπιν συμπλήρωσε ρίχνοντας μερικές σταγόνες λαδιού στη φωτιά πως "σκέφτομαι ότι είναι σαν να μην παρακολουθήσαμε το ίδιο παιχνίδι".

Το Final Four 2023 στο Pamestoixima.gr

Στο Pamestoixima.gr θα βρεις πληθώρα στοιχηματικών επιλογών για το Final Four 2023! Αγορές αγώνων, παικτών και σούπερ αποδόσεις* για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας είναι στη διάθεση σου, για να ζήσεις κι εσύ την μοναδική εμπειρία διασκέδασης στο Final Four του Κάουνας!

Στο ανανεωμένο Pamestoixima.gr ζεις το παιχνίδι περισσότερο από ποτέ!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS FINAL FOUR 2023 EUROLEAGUE FINAL FOUR FINAL FOUR FINAL 4 ΜΟΝΑΚΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ