FINAL FOUR 2023

Final Four 2023: Η Ζάλγκιρις έπαθε πλάκα με τον κόσμο του Ολυμπιακού

Final Four 2023: Η Ζάλγκιρις έπαθε πλάκα με τον κόσμο του Ολυμπιακού
ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ / EUROLEAGUE

Tweet με τους φίλους του Ολυμπιακού που έκαναν πάρτι στις κερκίδες της Ζαλγκίριο Αρένα κατά τη διάρκεια του ημιτελικού του Final Four 2023 ανάμεσα στους ερυθρόλευκους και τη Μονακό έκανε η Ζάλγκιρις Κάουνας.

Η Ζάλγκιρις έκανε εντυπωσιακό finish στην regular season της EuroLeague και κατάφερε να μπει στα playoffs της διοργάνωσης. Εκεί, ωστόσο, το εμπόδιο της Μπαρτσελόνα αποδείχτηκε ανυπέρβλητο και κάπως έτσι οι Λιθουανοί δεν κατάφεραν να βρουν μια θέση στο Final Four 2023, το οποίο φιλοξενθήκε στο σπίτι της.

Euroleague Final 4 με αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές και σούπερ προσφορές* | 21+

Βλέποντας, ωστόσο, τους αγώνες, η Ζάλγκιρις, που διαθέτει πολύ μπασκετικό κοινό και είναι συνηθισμένη να βλέπει κατάμεστη τη Ζαλγκίριο Αρένα, έπαθε πλάκα με τους οπαδούς του Ολυμπιακού που βρέθηκαν στο Κάουνας για να στηρίξουν την ομάδα τους και έδωσαν το δικό τους παλμό στο γήπεδο.

Final Four 2023: Η Ζάλγκιρις έπαθε πλάκα με τον κόσμο του Ολυμπιακού
PRINTSCREEN

Να σημειώσουμε, βέβαια, πως για κάποιο λόγο, η Ζάλγκιρις διέγραψε την ανάρτηση που είχε κάνει στο Twitter μετά από μερικά λεπτά.

Το Final Four 2023 στο Pamestoixima.gr

Στο Pamestoixima.gr θα βρεις πληθώρα στοιχηματικών επιλογών για το Final Four 2023! Αγορές αγώνων, παικτών και σούπερ αποδόσεις* για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας είναι στη διάθεση σου, για να ζήσεις κι εσύ την μοναδική εμπειρία διασκέδασης στο Final Four του Κάουνας!

Στο ανανεωμένο Pamestoixima.gr ζεις το παιχνίδι περισσότερο από ποτέ!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS FINAL FOUR 2023 EUROLEAGUE FINAL FOUR FINAL FOUR EUROLEAGUE ΚΑΟΥΝΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ