FINAL FOUR 2023

Final Four 2023, η ομιλία του Μπαρτζώκα στα αποδυτήρια: "Κανένας πανηγυρισμός, έχουμε τη δουλειά που αρχίσαμε τον Οκτώβρη"

Final Four 2023, η ομιλία του Μπαρτζώκα στα αποδυτήρια: "Κανένας πανηγυρισμός, έχουμε τη δουλειά που αρχίσαμε τον Οκτώβρη"

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στην ομιλία του στα αποδυτήρια μετά την πρόκριση του Ολυμπιακού στον τελικό του Final Four 2023, παρακάλεσε τους παίκτες του να μην πανηγυρίσουν, καθώς έχουν μπροστά τους δουλειά.

Ο Ολυμπιακός πέρασε το εμπόδιο της Μονακό και πλέον περιμένει τη Ρεάλ την Κυριακή (21/5, 20:00 Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) στον τελικό του Final Four της EuroLeague στο Κάουνας.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του στην ομιλία που έβγαλε στα αποδυτήρια, ειδικά για την εκπληκτική τρίτη περίοδο. Ωστόσο, τους παρακάλεσε να αφήσουν στην άκρη τους πανηγυρισμούς, καθώς έχουν μία δουλειά να τελειώσουν την ερχόμενη Κυριακή.

Euroleague με 0% γκανιότα, αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές και σούπερ προσφορές* | 21+

"Συγχαρητήρια για την 'απάντησή' σας στο δεύτερο ημίχρονο, αντιπροσωπεύσαμε την ομάδα μας, το κλαμπ και τους οπαδούς μας, με τον καλύτερο τρόπο αυτά τα είκοσι λεπτά. Αυτό το τρίτο δεκάλεπτο που κυριαρχήσαμε, κερδίσαμε με 27-2, που είναι ρεκόρ στην ιστορία της Ευρωλίγκας.

Η άμυνα που παίξαμε που μας έδωσε αυτοπεποίθηση στην επίθεση, ήταν κάτι αξιοσημείωτο, πολύ αξιοσημείωτο. Σπουδαία δουλειά. Τώρα, ας ηρεμήσουμε, κανένας πανηγυρισμός σας παρακαλώ, έχουμε τη 'δουλειά' που αρχίσαμε νωρίς τον Οκτώβρη. Συγχαρητήρια παιδιά" ανέφερε συγκεκριμένα.

Το Final Four 2023 στο Pamestoixima.gr

Στο Pamestoixima.gr θα βρεις πληθώρα στοιχηματικών επιλογών για το Final Four 2023! Αγορές αγώνων, παικτών και σούπερ αποδόσεις* για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας είναι στη διάθεση σου, για να ζήσεις κι εσύ την μοναδική εμπειρία διασκέδασης στο Final Four του Κάουνας!

Στο ανανεωμένο Pamestoixima.gr ζεις το παιχνίδι περισσότερο από ποτέ!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS FINAL FOUR 2023 EUROLEAGUE FINAL FOUR FINAL FOUR EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΟΥΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ