FINAL FOUR 2023

Final Four 2023, Γιασικεβίτσιους για τις απουσίες της Ρεάλ: "Θα είναι διαφορετική, όχι χειρότερη"

Final Four 2023, Γιασικεβίτσιους για τις απουσίες της Ρεάλ: "Θα είναι διαφορετική, όχι χειρότερη"
©FCBBASKET

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους δεν θέλει η Μπαρτσελόνα να παρασυρθεί από τις απουσίες της Ρεάλ στη γραμμή των ψηλών, γνωρίζοντας ότι οι Μαδριλένοι έχουν βάθος και εμπειρία για να καλύψουν τα κενά.

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η προετοιμασία της Μπαρτσελόνα για τον ημιτελικό του Final Four 2023 με τη Ρεάλ Μαδρίτης (19/05, 21:00). Η βασίλισσα δεν θα έχει στη διάθεσή της τους Γκέρσον Γιαμπουσέλε (τιμωρία), Γκάμπριελ Ντεκ (γόνατο), Βενσάν Πουαριέ (σκωληκοειδίτιδα) και ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους ρωτήθηκε για το αν αυτές οι απουσίες θα απλοποιήσουν το έργο της ομάδας του στο Κάουνας.

"Η ομάδα είναι σε καλό φεγγάρι. Το σημαντικό είναι να συγκεντρωθούμε στα 40' που έχουμε μπροστά μας, στα οποία πρέπει να τα δώσουμε όλα. Οι απουσίες της Ρεάλ αλλάζουν το παιχνίδι, γιατί πρέπει να προετοιμάσουμε διαφορετικά κάποια πράγματα. Αυτό δεν σημαίνει ότι η Ρεάλ θα είναι χειρότερη ομάδα. Έχουν βαθύ ρόστερ και πολύ έμπειρους παίκτες. Δεν θα είναι χειρότερη, θα είναι διαφορετική. Θα πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα νίκης, περισσότερο από τη Ρεάλ.

Final Four 2023: Τop Price Νικητής Διοργάνωσης Ολυμπιακός σε απόδοση 3.30 από το pamestoixima.gr

Δεν ξέρω ποιος μας θεωρεί φαβορί ή όχι. Δεν έχει σημασία. Έχουμε επιλογές. Είμαι σίγουρος ότι το ίδιο σκέφτεται και η άλλη πλευρά. Είμαστε δύο παιχνίδια μακριά (από το τρόπαιο). Δεν ξέρω σε ποιον βαθμό ήμασταν φαβορί στο παρελθόν. Δεν νομίζω πως έχει και καμία σημασία", είπε ενδεικτικά ο Λιθουανός κόουτς.

Το φετινό Final Four της EuroLeague μαζί με όλα τα παιχνίδια της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, θα είναι αποκλειστικά και για τις επόμενες 5 σεζόν στο Novasports.

Το Final Four 2023 στο Pamestoixima.gr

Στο Pamestoixima.gr θα βρεις πληθώρα στοιχηματικών επιλογών για το Final Four 2023! Αγορές αγώνων, παικτών και σούπερ αποδόσεις* για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας είναι στη διάθεση σου, για να ζήσεις κι εσύ την μοναδική εμπειρία διασκέδασης στο Final Four του Κάουνας!

Στο ανανεωμένο Pamestoixima.gr ζεις το παιχνίδι περισσότερο από ποτέ!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS FINAL FOUR 2023 EUROLEAGUE FINAL FOUR FINAL FOUR EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ