FINAL FOUR 2023

Final Four 2023, Γιασικεβίτσιους: "Είναι το πιο εύκολο Final Four για εμένα, πρέπει απλώς να πληρώσω τα εισιτήρια της οικογένειάς μου"

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους
Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους EUROKINISSI - KLODIAN LATO

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους είχε αρκετή όρεξη στις δηλώσεις του για το Final Four, δηλώνοντας ότι επειδή το Final Four γίνεται στην χώρα του αισθάνεται πιο άνετα και πως το μόνο που έχει να κάνει είναι να... πληρώσει τα εισιτήρια της οικογένειάς του.

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους ήταν - με διαφορά - αυτός που αισθανόταν πιο άνετα από όλους τους παρευρισκόμενους στην συνέντευξη Τύπου του Final Four του Κάουνας, όπου ο ίδιος παίζει... εντός έδρας. Φαινόταν στην γλώσσα του σώματός του, φαινόταν και στις ατάκες του.

Αποστολή Κάουνας: Χάρης Σταύρου

Ο Λιθουανός τεχνικός δήλωσε αρχικά ότι έπειτα από τόσες παρουσίες σε Final Four ειναι πιο ήρεμος από ότι στο παρελθόν, αλλά και ότι αισθάνεται ακόμα πιο άνετα επειδή η διοργάνωση γίνεται στο γήπεδο που μεγαλούργησε.

Αναλυτικά ο Γιασικεβίτσιους δήλωσε:

Για το το Final Four και την πίεση που υπάρχει: "Είναι ωραίο να είμαι σπίτι για το Final Four. Κάποια πράγματα τα ελέγχουμε, κάποια όχι. Είναι εντάξει να έχεις άγχος. Κάποια στιγμή πρέπει απλώς να ηρεμήσεις και να παίξεις το παιχνίδι σου ομαδικά. Μου αρέσει η πίεση που έχουμε, γιατί βγάζει τον καλύτερο εαυτό μας. Ελπίζω να τα πάμε καλά.

Για το πώς διαχειρίζεται το γεγονός ότι το Final Four γίνεται στην χώρα του: "Είναι το πιο εύκολο Final Four για εμένα. Η οικογένειά μου είναι εδώ και εγώ πρέπει απλώς να πληρώσω τα εισιτήρια. Είναι εύκολο. Αισθάνομαι το γήπεδο σαν σπίτι μου και είμαι εξαιρετικά άνετα. Έχω βρεθεί πολλές φορές σε αυτή την κατάσταση και νιώθω γενικά άνετα".

Για το πώς μετά από τόσες παρουσίες σε Final Four ξέρει πλέον πώς να διαχειριστεί καλύτερα τα συναισθήματα σε σχέση με το παρελθόν: "Νομίζω ότι στο πρώτο μου Final Four του 2003 ήταν βιαιο και δεν ήξερα τι να περιμένω. Δεν κοιμήθηκα για μία εβδομάδα λόγω άγχους. Καταλαβαίνουμε τι περνάνε οι παίκτες και ειδικά αυτοί που παίζουν για 1η ή 2η φορά. Κάθε επόμενο Final Four είναι πιο εύκολο. Κοιμάμαι άνετα. Ξέρω πλέον τι να περιμένω, την ρουτίνα, ακόμα και τις ερωτήσεις των ΜΜΕ. Είναι εύκολο πλέον".

Top Price στην κατάκτηση του Final 4 από τον Ολυμπιακό σε απόδοση 3.30 | 21+

Για το γεγονός ότι η Μπαρτσελόνα προκρίθηκε με sweep στο Final Four, ενώ οι άλλοι 3 μονομάχοι με 3-2 και αν αυτό είναι καλό ή κακό: "Είναι καλύτερο να τελειώνεις μία σειρά όσο πιο νωρίς μπορείς. Καταφέραμε να ξεκουραστούμε και να ξεπεράσουμε τραυματισμούς. Πλέον απέχουμε 80 λεπτά από τον τίτλο.

Το παρελθόν δεν έχει σημασία. Το μέλλον δεν έχει σημασία. Σημασία έχει το παρόν. Είχαμε και δύο δύσκολα παιχνίδια στην Ισπανία πριν έρθουμε. Αυτό ήταν το καλύτερο που μας συνέβη πριν το Final Four. Πιστεύω ότι το πιο σημαντικό είναι ο αγώνας με την Ρεάλ αυτή τη στιγμή. Αξίζαμε να είμαστε εδώ".

Για την διαφορά ανάμεσα στα ισπανικά ντέρμπι με τα ελληνικά: "Νομίζω ότι πρέπει να συμπεριφέρεσαι σαν να είναι ένα απλό παιχνίδι. Τα ΜΜΕ κάνουν θόρυβο. Πρέπει να το αντιμετωπίζεις όπως κάθε παιχνίδι, να έχεις την ίδια ρουτίνα. Προφανώς θα προσαρμοστείς στον αντίπαλο, αλλά πρέπει να το διαχειριστείς σαν κάθε άλλο παιχνίδι. Δεν θα είμαστε τέλειοι, αλλά η ιδέα είναι να παίξουμε καλό μπάσκετ και να μην φοβόμαστε".

Το Final Four 2023 στο Pamestoixima.gr

Στο Pamestoixima.gr θα βρεις πληθώρα στοιχηματικών επιλογών για το Final Four 2023! Αγορές αγώνων, παικτών και σούπερ αποδόσεις* για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας είναι στη διάθεση σου, για να ζήσεις κι εσύ την μοναδική εμπειρία διασκέδασης στο Final Four του Κάουνας!

Στο ανανεωμένο Pamestoixima.gr ζεις το παιχνίδι περισσότερο από ποτέ!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS FINAL FOUR 2023 EUROLEAGUE FINAL FOUR FINAL FOUR ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ FINAL FOUR ΚΑΟΥΝΑΣ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ