FINAL FOUR 2023

Final Four 2023, Γιασικεβίτσιους: "Δεν με ενοχλεί η εμφάνιση του Μίροτιτς, είναι άνθρωπος, ήμασταν ατομιστές και όχι ομάδα"

Final Four 2023, Γιασικεβίτσιους: "Δεν με ενοχλεί η εμφάνιση του Μίροτιτς, είναι άνθρωπος, ήμασταν ατομιστές και όχι ομάδα"
ΜΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ / INTIME SPORTS

Το SPORT24 ζήτησε από τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους ένα σχόλιο για την εμφάνιση του Νίκολα Μίροτιτς, με τον Λιθουανό coach της Μπαρτσελόνα να τον υπερασπίζεται και να εξηγεί ότι το πρόβλημα των Καταλανών ήταν συνολικό και όχι ατομικό.

Ακόμη ένα Final Four που δεν εξελίχθηκε όπως το ονειρευόταν ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, αν και αυτό το Final Four, στην χώρα του, στην πόλη του, το περίμενε με μεγάλη ανυπομονησία. Η Μπαρτσελόνα ηττήθηκε από τη Ρεάλ Μαδρίτης και έχασε την ευκαιρία να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στον τελικό της EuroLeague το βράδυ της Κυριακής (21/5 στις 20:00), με τον Λιθουανό προπονητή να είναι απογοητευμένος στη συνέντευξη Τύπου στη Ζαλγκίριο Αρένα και σε ερώτηση του SPORT24 για την κάκιστη βραδιά του Νίκολα Μίροτιτς, να εξηγεί ότι το πρόβλημα ήταν συνολικό για τους Καταλανούς.

Euroleague με 0% γκανιότα, αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές και σούπερ προσφορές* | 21+

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους:

"Συγχαρητήρια στη Ρεάλ Μαδρίτης και στον προπονητή της. Ήταν καλύτεροι απόψε. Έπαιξαν περισσότερο ως ομάδα, είχαν υπομονή και στα 40 λεπτά. Όπως λέμε, σε αυτές τις περιπτώσεις η ευθύνη πέφτει στον προπονητή. Δεν βρήκα ίσως τον τρόπο για να παίξουμε καλύτερο μπάσκετ, να βάλουμε περισσότερους παίκτες στο ματς. Θέλαμε να κάνουμε πολλά, αλλά ατομικά. Ήρθαμε εδώ παίζοντας ομαδικό μπάσκετ, όμως έτσι είναι τα Final Four. Ένα κακό ματς και χάνεις την ευκαιρία για τον τίτλο. Δυστυχώς για εμάς, τελείωσε ο δρόμος.

Οι άνθρωποι είναι άνθρωποι, μπορούν να έχουν και κακές βραδιές όπως ο Νίκολα Μίροτιτς. Δεν με ενοχλεί. Νομίζω πως ήμασταν, ακόμη κι έτσι, κοντά στο σκορ, απλώς δεν παίξαμε ως ομάδα. Οι ατομικές εμφανίσεις... Όλα μπορούν να συμβούν, πρέπει απλά να ξεπερνάς τέτοιες κακές βραδιές ως ομάδα. Είναι άνθρωποι οι παίκτες. Αυτό που με ενοχλεί είναι ότι αφήσαμε την ταυτότητά μας, το ομαδικό μπάσκετ και προσπαθήσαμε να βρούμε λύσεις ατομικά. Και στο τέλος πληρώσαμε το τίμημα.

Κρίνετε εσείς για εμένα. Εγώ θεωρώ ότι είναι απογοήτευση το αποψινό αποτέλεσμα, δεν ξέρω αν είναι αποτυχία, δεν θέλω να πάρω την ατάκα του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Το ποσοστό δεν είναι το σημαντικότερο, δεν είμαστε χαρούμενοι, αλλά καταλαβαίνουμε ότι δεν είναι εύκολο για τους παίκτες. Το ήθελαν σαν τρελοί, απλώς δεν παίξαμε ως ομάδα. Δεν βρήκαμε τρόπο για να στηριχθούμε ο ένας στον ώμο του άλλου, δεν μας νοιάζει το ποσοστό. Το μόνο που με νοιάζει είναι να παίξουμε ως ομάδα, το μπάσκετ μας ήταν κακό για 40 λεπτά. Είχαμε μικρά διαστήματα με καλό, με ομαδικό μπάσκετ. Δεν κερδίζεις έτσι.

Αυτή τη στιγμή, αυτή η ήττα είναι η ήττα που με πονάει περισσότερο από κάθε άλλη σε Final Four".

Το Final Four 2023 στο Pamestoixima.gr

Στο Pamestoixima.gr θα βρεις πληθώρα στοιχηματικών επιλογών για το Final Four 2023! Αγορές αγώνων, παικτών και σούπερ αποδόσεις* για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας είναι στη διάθεση σου, για να ζήσεις κι εσύ την μοναδική εμπειρία διασκέδασης στο Final Four του Κάουνας!

Στο ανανεωμένο Pamestoixima.gr ζεις το παιχνίδι περισσότερο από ποτέ!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS FINAL FOUR 2023 EUROLEAGUE EUROLEAGUE FINAL FOUR FINAL FOUR ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ