FINAL FOUR 2023

Final Four 2023, Επική ατάκα οπαδού του Ολυμπιακού στο Κάουνας: "Γυναίκα εδώ είμαι, όχι παντόφλα"

Final Four 2023, Επική ατάκα οπαδού του Ολυμπιακού στο Κάουνας: "Γυναίκα εδώ είμαι, όχι παντόφλα"
PRINT SCREEN

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού ταξίδεψαν χιλιάδες χιλιόμετρα για να βρεθούν στο Κάουνας και να στηρίξουν την ομάδα τους στην προσπάθεια για την κατάκτηση της Euroleague, με ένα τρελαμένο φίλο των Πειραιωτών να χαρίζει εντυπωσιακή ατάκα on camera.

Ο Ολυμπιακός ξεπέρασε το εμπόδιο της Μονακό επικρατώντας με 76-62 στον ημιτελικό και θα βρεθεί στον μεγάλο τελικό της Euroleague απέναντι στην Ρεάλ (21/05, 20:00, Novasports Prime, LIVE από SPORT24) με φόντο το τρόπαιο, γεγονός που έχει δημιουργήσει παροξυσμό στον κόσμο του.

Euroleague Final 4 με αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές και σούπερ προσφορές* | 21+

Χιλιάδες ερυθρόλευκοι οπαδοί βρίσκονται ήδη από την Παρασκευή στην Λιθουανία και αναμένονται ακόμα περισσότεροι μέχρι την ώρα του τελικού, με την εκπομπή του Alpha "Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση" να πραγματοποιεί live σύνδεση με το Κάουνας και τους φίλους των Πειραιωτών να δίνουν ρεσιτάλ με συνθήματα και τραγούδια.

Εκείνος πάντως που φρόντισε να κλέψει την παράσταση ήταν ένας φίλος του Ολυμπιακού που βγήκε μπροστά και φώναξε "Γυναίκα εδώ είμαι, όχι παντόφλα", για να ακολουθήσει αποθέωση από τον παρουσιαστή αλλά και παραδοχή από πλευράς αρκετών ομοϊδεατών του πως την κοπάνησαν και εκείνοι από τα σπίτια τους για χάρη της ομάδας τους.

Το Final Four 2023 στο Pamestoixima.gr

Στο Pamestoixima.gr θα βρεις πληθώρα στοιχηματικών επιλογών για το Final Four 2023! Αγορές αγώνων, παικτών και σούπερ αποδόσεις* για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας είναι στη διάθεση σου, για να ζήσεις κι εσύ την μοναδική εμπειρία διασκέδασης στο Final Four του Κάουνας!

Στο ανανεωμένο Pamestoixima.gr ζεις το παιχνίδι περισσότερο από ποτέ!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS FINAL FOUR 2023 FINAL FOUR ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE FINAL FOUR FINAL FOUR
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ