FINAL FOUR 2022

Final Four 2022: Τρομερές σκηνές στη Stark Arena με φίλους του Ολυμπιακού και της Μπαρτσελόνα να τραγουδούν παρέα

Final Four 2022: Τρομερές σκηνές στη Stark Arena με φίλους του Ολυμπιακού και της Μπαρτσελόνα να τραγουδούν παρέα

Η επιτομή του φίλαθλου πνεύματος από τον κόσμο του Ολυμπιακού και της Μπαρτσελόνα που βρίσκεται στη Stark Arena, που τραγουδούσαν παρέα μετά από το φινάλε του μικρού τελικού.

Ο Ολυμπιακός κι η Μπαρτσελόνα κλήθηκαν να παίξουν στο παιχνίδι των απογοητευμένων, στον μικρό τελικό του Final Four. Παρόλ' αυτά, οι φίλοι των δύο ομάδων φρόντισαν να δώσουν μαθήματα φίλαθλου πνεύματος, τραγουδώντας παρέα μετά από το φινάλε του αγώνα στη Stark Arena.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ: Χάρης Σταύρου

Μαζί, ως ένα, δεν σταμάτησαν να τραγουδούν και να στείλουν μήνυμα για το πώς πρέπει να αντιμετωπίζεται ο αθλητισμός.

Το SPORT24 στο Final Four στο Βελιγράδι

Το SPORT24 "κατεβάζει" την δική του μπασκετική 5άδα στο Final Four 2022! Π. Διαμαντόπουλος, Σ. Καβαλιεράτος, Β. Σκουντής, Γ. Φιλέρης και Χ. Σταύρου βρίσκονται στο Βελιγράδι και μεταδίδουν τον παλμό και όλα τα αγωνιστικά νέα της ομάδας του Ολυμπιακού από την Stark Arena!

Κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο κανάλι στο Youtube για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία στιγμή!

TAGS FINAL FOUR 2022 EUROLEAGUE FINAL FOUR EUROLEAGUE FINAL FOUR 2022 FINAL FOUR ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ FINAL FOUR ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ